Cytuj:
Nie koniecznie będzie to 1000-1100 bo ninitendo ustala ceny dla każdego kraju EU z osobna. Więc nie ma co sobie tego tak przeliczać. Ja może kupię jak będzie do 1000, chociaż premiera i tak dopiero za 2 msc i nie wiem czy będę jeszcze żył wtedy ; f
|
Ze wszystkich ofert przedpremierowych w naszym kraju (znaleziono już 6 czy 7) najtańsza to było 992 złote, najdroższa 1099
http://www.komputerswiat.pl/nowosci/...ga-ze-tak.aspx
Jeszcze gdzieś po tym, czytałem wypowiedź któregoś instytutu zajmującego się badaniami wzroku, który stwierdził, że 3DS może w tym przypadku okazać się pomocny w wykrywaniu zaburzeń w trójwymiarze. Nie pamiętam niestety o co tu chodziło, a kopałem za tą informacją X czasu temu.
Cytuj:
A ile siedzieli przed tymi konsolami? 10 minut? Godzinę? Efekty uboczne pojawiają się po dłuższym czasie. Kiedyś w IMAXie leciały tylko krótkie filmy 3d (około 30-40 minut) właśnie z powodu bólu oczu i głowy.
|
Przeczytaj artykuł, który wrzuciłem, a następnie pomyśl.
Czy nintendo próbowałoby pójść w niesprawdzoną i ryzykancką technologię, zawczasu nie testując jej odpowiednio? Weź pod uwagę, że gdyby 3D okazało się niebezpieczne, to upadła by ich renoma oraz znaleźliby się w sytuacji, gdzie odzyskać zaufanie opinii publicznej byłoby praktycznie niemożliwe.
Edit:
Weźcie także pod uwagę fakt, że w USA jest olbrzymia masa idiotycznych ostrzeżeń, po to by jakiś debil nie mógł pozwać firmy do sądu. Lepiej chuchać na zimne.
Biorąc pod uwagę takie cudeńka...
Cytuj:
On Tesco's Tiramisu dessert: (printed on bottom of the box)
Do not turn upside down.
On Marks & Spencer Bread Pudding:
Product will be hot after heating.
On Nytol sleep aid:
Warning: may cause drowsiness.
On a string of Chinese-made Christmas lights:
For indoor or outdoor use only.
On a microscope:
Objects are smaller and less alarming than they appear.
On children's alphabet blocks:
Letters may be used to construct words, phrases and
sentences that may be deemed offensive.
|