doktor, magister (no co? no tytuł dałem XD)
Mówiąc o solowaniu beho nie można powiedzieć że przy skillach 50/50 i 20 lvlu można spokonie solować ponieważ ja na takim lvlu i z takimi właśnie skillami czasami miałem problemy. Beholdery są bardzo nierówne, jeden schodził na 4 hity a inny na 10, niektóre przywoływały szybko skeletony więc traciłem na nich dużo HP a inne nawet jednego nie zsummonowały. Jednak gdy chodzi się w dwie osoby najlepiej pall i knight jest najlepiej ponieważ żaden beho ni wytrzymuje więcej niż 10 sekund (serio serio). A i loot niezły z nich się trafia czasami. Ktoś wspomniał wcześniej że beho można sobie knightem odpuścić, nie wiem dla czego tak myślisz. Przecież knight zjedzie beho w miarę szybko więc sklel za dużo mu w tym czasie nie zrobią kiedy mnie obsiadło 5 skele to zabierały nie więcej niż 7hp i nie zawsze trafiały więc przy 5 skele można stracić 50 hp a często dużo mniej, a to wiele niejest (no chyba że dla knighta na 12 lvlu XD).
Takie jest moje zdanie a jak ktoś się niezgadza to podać konkrety i nie bluzgać plz.
Ostatnio edytowany przez Liado - 04-03-2005 o 16:38.
|