Zobacz pojedynczy post
stary 03-02-2011, 16:17   #1
Gtyk
Użytkownik Forum

Gtyk's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...

Gtyk ma numer GG 2321949
Domyślny Sonisphere Festival Polska 2011

Druga polska edycja festiwalu Sonisphere, a wiec imprezy, ktora w ubieglym roku zgromadzila w Warszawie niemal 100 tys ludzi na pierwszym koncercie Wielkiej Czworki thrash metalu, na warszawskim Bemowie odbedzie sie 10 czerwca 2011 roku. Znane sa na dzien dzisiejszy trzy zespoly: Iron Maiden jako glowna gwiazda imprezy, do tego Motorhead, oraz Mastodon, ktory swoj ubiegloroczny wystep na Soni odwolal
Krazy tez sporo plotek o Slipknocie, ktory gra na wiekszosci tegorocznych edycji festiwalu. Sa tez szanse na Apocalyptike, ktora gra m.in. na Sonisphere włoskim i hiszpaskim. Wkrotce powinna byc znana ostateczna lista zespolow ktore wystapia u nas w tym roku.

Ceny jak rok temu, plyta 200 zl, Golden Circle i trybuny 400. Doszla jeszcze opcja Early Entrance, jezeli ktos sie zdecyduje, do biletu podstawowego musi dolozyc 50 zl, za co bedzie mogl wejsc wczesniej osobnym wejsciem i zajac lepsze miejsce. Moim zdaniem zwykle wyciaganie pieniedzy, zwlaszcza jezeli chodzi o EE dolaczone do Golden Circle, ale naiwnych nie brakuje i slyszalem ze ludzie kupuja bilety z ta opcja.

Ktos z forumowiczow sie wybiera? Ja mam zamiar pojechac, szykuje sie na Golden Circle tak jak w roku ubieglym. Ale wszystko zalezy od tego, czy dojda jeszcze jakies ciekawe zespoly. Osobiscie bardzo licze na Volbeat i Apocalyptike. Tak sie zlozylo, ze ani Iron Maiden, ani Motorhead (swoja droga, zwyciezca glosowania na plyte roku 2010 na naszym forum) nigdy nie mialem okazji zobaczyc na zywo, wiec z przyjemnoscia bym ich zobaczyl,ale za te 2 zespoly + Mastodon 400 zl to zdecydowanie za wysoka cena. A na plyte za 200 pchac sie nie mam zamiaru, ludzie scisnieci jak bydlo, albo stojacy kilkaset metrow od sceny to zdecydowanie niezbyt komfortowe warunki.

Hunt you down without mercy
Hunt you down all nightmare long

Ostatnio edytowany przez Gtyk - 14-03-2011 o 21:37.
Gtyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.