Zobacz pojedynczy post
stary 04-02-2011, 00:44   #15879
Gothanor
Użytkownik Forum

Gothanor's Avatar

Data dołączenia: 04 07 2008
Lokacja: Poznań~

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Diamond Army
Świat: Candia
Poziom: 120
Skille: 100/83
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LookamZzaRogu Pokaż post
moze nie wielka roznica pomiedzy panem @up, ale tez zadam pytanie bo wrocilem do gry po baaaaardzo dlugiej przerwie i hacku i zastanawiam sie gdzie expic:

pal 74 facc
86/66
16mlvl

eq:
crown helm, knight armor, blue legs, vampire shield, boh, royal speary (czy moze zmienic na cos innego?), mam obsidian knife. ew. jakie eq dokupic? mam 70k
Nie wiem, czy ten pan tu jeszcze zaglądnie, ale w razie czego...
Facc- Gsy na Pohu, co pewnie pamiętasz bo były tam najprawdopodobniej jeszcze przed początkiem tibii, Thais D lair, Dle na Fibuli b fajnie się bije onyxami i compositem, wiecznie oblegane VDL, gdyby upy były zajęte to od biedy można pobić GS w kopach guardów. Wszystkie te expy są już w ch** długo w obiegu, więc pewnie znasz. Cóż, na faccu nie wiele się zmienia.
Co do eq, zmień k arm na paladin armor(20~k), hełm możesz na rh, ale średnio jest to konieczne.
Gdybyś pacc kupił- wyrmy na daramie z onyxami, d lairy wszelkiego rodzaju od darashii po yalahar, arena i undeady, górki na arenie<bez hydr>, lizardy na zao za tym takim śmiesznym teleportem na górce<trzeba pare misji frontiera zrobić>. I całkiem sporo innych, ale tylko te pamiętam.

Master!
Apprentice!
Heartborne, 7th Seeker
Warrior!
Disciple!
In me the Wishmaster

Pomogłem? Wkurzyłem? Chcesz się dowartościować? Napisz mi notkę!!

Grey Havens my destiny.
Gothanor jest offline   Odpowiedz z Cytatem