Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LookamZzaRogu
moze nie wielka roznica pomiedzy panem @up, ale tez zadam pytanie bo wrocilem do gry po baaaaardzo dlugiej przerwie i hacku i zastanawiam sie gdzie expic:
pal 74 facc
86/66
16mlvl
eq:
crown helm, knight armor, blue legs, vampire shield, boh, royal speary (czy moze zmienic na cos innego?), mam obsidian knife. ew. jakie eq dokupic? mam 70k
|
Nie wiem, czy ten pan tu jeszcze zaglądnie, ale w razie czego...
Facc- Gsy na Pohu, co pewnie pamiętasz bo były tam najprawdopodobniej jeszcze przed początkiem tibii, Thais D lair, Dle na Fibuli b fajnie się bije onyxami i compositem, wiecznie oblegane VDL, gdyby upy były zajęte to od biedy można pobić GS w kopach guardów. Wszystkie te expy są już w ch** długo w obiegu, więc pewnie znasz. Cóż, na faccu nie wiele się zmienia.
Co do eq, zmień k arm na paladin armor(20~k), hełm możesz na rh, ale średnio jest to konieczne.
Gdybyś pacc kupił- wyrmy na daramie z onyxami, d lairy wszelkiego rodzaju od darashii po yalahar, arena i undeady, górki na arenie<bez hydr>, lizardy na zao za tym takim śmiesznym teleportem na górce<trzeba pare misji frontiera zrobić>. I całkiem sporo innych, ale tylko te pamiętam.