Cytuj:
Oryginalnie napisane przez piramjida
no proste, stary, za to teksty Comy mają głębokie dno.
drugie dno.
|
Ale ja uważam Comę za słabutki zespół dla pseudo-awangardowych, zgejowionych studentów z tymi śmiesznymi szalikami. : /
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Liper
Hahaha, większość znaczących coś polskich hiphopowców zniszczyła by Cię w dyskusji, że byś nie wiedział co powiedzieć i to bez żadnych wulgaryzmów.
|
Aha. Słaby hejt, zmyślaj dalej.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Erverse
dajmy na to takiego słonia - podyskutowałbyś z nim chwilę to by dał ci takie argumenty, że byś nie umiał się wysłowić.
|
Czy Słoń to jest ten koleś, który w wywiadach na YouTubie ledwo daje radę się wysłowić i co drugie słowo bluzga? Serio pytam, może go z kimś pomyliłem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Emcess
@up
przestan z tym psychofanstwem slonia, ja bym go nie stawial jako najinteligentniejszego i najbardziej "oczytanego" rapera. moze raczej Eldo?
|
Eldo jest zakompleksionym hipokrytą z przerośniętym ego.
Cytuj:
fakt, Thero, true black metal ma zajebiste teksty, no nie powiem.
|
Nie wiem, nie słucham. Ale w przeciwieństwie do Ciebie hejtuję muzykę, o której coś wiem, a nie obrażam na ślepo kogo popadnie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez piramjida
no akurat Thero czytając o Słoniach rapujących o ruchaniu trupa raczej niestety nie zmieni stanowiska na ten temat
|
Znam tę płytkę przecież. Słaba.
Jak ktoś jest w stanie mnie przkeonać do wartości polskiego hip-hopu - czekam z wiecie czym w ręku. Tylko bez takich pustych hejtów jak w poprzednich postach. Póki co jestem w stu procentach po stronie Yoha, z tym, że nie wielbię Eminema.