Cytuj:
Oryginalnie napisane przez piramjida
Cześć, jestem Erverse, przyszedłem na publiczne forum po to powiedzieć, że nikomu nie będę uzasadniał czemu słucham rapu i że nie obchodzą mnie jakiekolwiek argumenty za tym, że Słoń jest chujowy. Mimo, że forum polega na wymianie opinii, ja mam je w dupie, jestem tu tylko by umieszczać posty wyjaśniające zawiły metaforyczny przekaz kawałków takich jak Ssij go.
w ogóle akurat Małpa wrzucił kozacki joint:
http://www.youtube.com/watch?v=UdJr2Occ0fA
|
Człowieku - to, że jestem zarejestrowany na tym forum znaczy, że jeśli ktoś mnie spyta dlaczego słucham rapu to mam mu to na siłę tołkować mimo to, że pisałem o tym już x razy? W takim razie ja cię pytam dlaczego nosisz majtki i jakie nosisz, jak często je zmieniasz(czy w ogóle) oraz w jakim kolorze. Odpowiedz mi, przyszedłeś na forum publiczne, więc słucham. Typie - gościowi się nudzi, byle jaki argument bym podał to on zaprzecza i chce więcej. O czym to świadczy? Najwyraźniej chyba tylko o tym, że smutno mu i nie ma co robić, więc zajmuje się takimi pierdołami. Tak w ogóle, to ja w tym temacie staram się prowadzić dyskusję na poziomie, a więc gdy ktoś wyjeżdża z tekstem "xxx jest debilem, yyy jest dla pedałów, a bbb jest po prostu pojebany" to jak mam to potraktować inaczej niż po prostu mieć to w dupie? Jeśli nie pasuje ci coś w tym temacie to załóż nowy, "jedyny dobry polski oldschulowy rap, słuchasz czegoś innego to wy*******aj" i tam sobie prowadź konwersację.
@up
każdy ma gorsze i lepsze kawałki, tak jak twój eldoka który ma swoją myśl uwolnioną i daje na wolno, mimo to jest taki świetny.
polecam słoń - szczerze.
nie będę się więcej rozpisywał o tym, dlaczego słoń jest dobrym raperem. Wg ciebie nie jest to go najprościej w świecie nie słuchaj, wielki masz problem typie.