Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mazieq
@Amadii
Ty Fort ja widzę, że ty taki kozak się zrobiłeś. Wbiłeś parę lefli i jesteś w końcu kimś. Jeżeli masz cos do kupowania charow to pozostaw ta kwestie dla siebie, bo nic tym nie wnosisz, ze pokarzesz kolesia co kupił chara mimo tego, że wcześniej zrobił parę, które sprzedał bo mu się znudziły. Nie żebym był jakiś TurboDymoMan'em ale jak dla mnie to jesteś tylko pajacem co awanse potrafi wklejać, żalić się i nic poza tym.
A co do prezentu pod choinkę to starsza pozwoliła Ci grac przez święta w tibie?
Pamiętam jeszcze jak byleś Totalach i się żaliłeś wszystkim, że Ci zabraniają grywac ;s
To taka Vice Versa, nie bierz tego do siebie.
A jak już to naucz się pisać rzymskie cyfry, bo w twoim nicku Ii jest niewymiarowa ;/
To tyle na ten temat.
Pozdrawiam
/* szkrun
[/url]
|
signed ~!!
daniel wbijaj na gg!!! gramy na saphirce ,sprzedawaj nupa na candi i dawaj do mnie na saphe ,mamy team 15+osob, wszyscy pacc kupuja i botki ,bedzie pvp troche :C
naki to ja gralem gisem ,kiedy ze mna pisales ,obecnie we czwartek sellam gisa, chyba nie o mnie ci chodzilo ,hechenek na forum to tez nie hechenek aka 222 rp z candi aka moj rl aka old gis 90-170 lv ,tylko jakis hejter z goroma-depo-nerana[ja to rasz demowiec 0-135,gis druid 80-90,170-200, shiro amesh 180-191,szymkus oz 180-191,puszkins 100-150{dla malej informacji ,jezeli nadal nie bedziesz mnie kojarzyl}]
fort zal dupe sciska jak wypomina sie komus ze ktos kupil chara a samemu cos sie takiego zrobilo , w gruncie rzeczy on nie jest tylko hechenkiem 190-220 lv i bartoska 150-170 lv ,ale rowniez gral gisem 90-170 lv ,wiec zdeko wbil chyba wiecej niz ty expa niz ty swoim 100 ed :C + troche tam forttem, wiec nie spinaj po sladow bo i tak ci chujnie to idzie ,jak kolega celnie spostrzegl
Uploaded with
ImageShack.us
a teraz peace and love bo i tak wszyscy razem rypiemy w jedno i te samo pikselowe gowno :*