Zobacz pojedynczy post
stary 28-02-2011, 13:23   #3012
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Ja powiem tak - jeśli nie macie zamiaru grać end game (i mówię tu o prawdziwym end game, a nie robieniu dungeonów), to Cata naprawdę szybko wam się znudzi. Wiem to na przykładzie kumpla, który uparcie nie chce raidować i chce grać zupełnie casualowo. Wyszło z tego to, że po wbiciu 85 robi nową postać, bo ta mu się znudziła. Ilość nowych klas do wyboru w końcu mu się skończy i nie wiem co wtedy zrobi.

Same raidy w Cata są świetne. Osobiście bardziej podoba mi się Blackwing Descent, z dwóch względów. Pierwsze - klimat instancji (wygląd i muzyka są świetne i bardzo dopracowane. Z balkonu Omnotron Defense System widać wnętrze Blackrock Mountain, a pierwsze zejście windą i widok zwisających martwych smoków robił wrażenie). Drugie - sama koncepcja instancji i encounterów. Nie są to może jakieś niebywale nowe pomysły, ale jest tu wszystkiego po trochu zrobione w bardzo ciekawy sposób. A heroic mode'y tylko dodają smaczku (w końcu główny boss instancji interweniuje i próbuje nam utrudnić zadanie, a nie siedzi z założonymi rękoma). Bastion trochę mniej fajny, ale to wszystko nadrabia Cho'Gall i jego wstawki (a zwłaszcza te Galla ).
Za to kompletnie nie podoba mi się Tron Czterech Wiatrów. Pewnie twórcy pomyśleli sobie, że jeśli będzie się działo wiele rzeczy naraz, to będzie fajnie, ale trochę przedobrzyli. Poza tym wygląd i muzyka... Będąc tam zastanawiam się, czemu ja w ogóle walczę z tymi... istotami. No i sam koncept pokonania Elemental Lorda + chujowe looty = podziękuję.

Poza tym podoba mi się jedna rzecz - każdy encounter staje się prosty, jeśli wypracuje się odpowiednią taktykę. Randomowości trochę jest (Omnotron, Cho'Gall...), ale można przymknąć oko.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez cheeroke Pokaż post
Wczoraj wipe 19% na Sinestrze Pada dzisiaj i koniec progressu
A Al'akir?
U nas hopefully pada dziś Cho'Gall, a potem czas na Nefa :s

Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 28-02-2011 o 13:26.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem