Zobacz pojedynczy post
stary 03-03-2011, 16:19   #1541
_WrD_
Użytkownik Forum

_WrD_'s Avatar

Data dołączenia: 01 05 2007

_WrD_ ma numer GG 5762125
Domyślny

@Erverse
Jezu, przestańcie rage'ować jeden na drugiego bo to jest żałosne. Yoh napisał, jak się Mundo kontruje, BO TAK WŁAŚNIE SIĘ GO KONTRUJE - healing reductionem. Jak inaczej chcesz to robić? Soraką? :D
Eve kontruje się wardami/oraclem i BV, Tryndamere'a kontruje się Thornmailem/Randuinem/Frozen Heartem,a Mundo najzwyczajniej w świecie kontruje się healing reductionem. I co, to znaczy że taka Eve musi od razu dać leava, bo mają oracle? Że Trynda musi iść afk, bo mają Thornmaila? Człowieku, sorry, ale w tym momencie to TWOJE teorie są do "wy*****ania o tam". Kontrowanie ma na celu utrudnienie danemu wrogowi zabijanie/przetrwanie, ale to nie znaczy uniemożliwienie zabijania/przetrwania. Oczywista oczywistość, że jeśli ktoś naprawdę umie grać, takie kontrowanie będzie miał sobie za nic. L2 think, bro.

@down
Lol, ironię poznałem, to oczywiste, przykłady z leavującą Eve/Tryndą były takową również. Co nie zmienia faktu, że twoja teoria (i post w ogóle) były z dupy i bez najmniejszego sensu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Erverse Pokaż post
on napisał to w taki sposób, jakby jakikolwiek ignite wykluczał mundo z gry, a ja mu napisałem, że jednak nie.
No to L2 read, bo ja nic takiego nie widziałem. I twoje wpierania na siłę tego, że jego teorie są do dupy (mimo że w wielu przypadkach nie są), są śmieszne. No offence, on jest chamski, głupi, madness takes him itd., ale w większości przypadków wie co mówi (poza wprowadzaniem na siłę metagamingu do gry, co imo również jest śmiechu warte).

Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 03-03-2011 o 16:36.
_WrD_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.