yh... porozmawiajcie sobie z kruzakiem, powie wam o bazylu i o tym ze czeka nagroda za przyniesienie jego ciala (100% pewny nie jestem, daaawno z nim nie gadalem)... watpie ze ktos cos zrobil z tym questem... ale to, ze nikt teoretycznie go nie zrobil, nie znaczy ze to jest "atrapa", moze po prostu ludzie za slabo szukaja ;]
a dsl u gracza jakiegos na antice jest na pewno, nie mam pojecia u kogo... pamietacie moze wystawe "rarow" na tibianicu? nie widzieliscie tam przypadkiem dsl? :> wiec ktos NA PEWNO je ma... nie wiem skad, pewnie jeszcze z czasow kiedy troche bugow wiecej w tibii bylo, ale rownie dobrze mogl rozwiazac jakiegos questa o ktorym malo kto wie...
i przestancie powtarzac "a bo ja slyszalem od kogos"... to tylko zamieszanie wprowadza...
jestescie czegos pewni, OSOBISCIE cos zrobiliscie/zobaczyliscie... wtedy o tym piszcie...
pozatym opisywanie malo prawdopodobnych historii (vide zdobycie spika na rooku lub rozwiazanie tego questa) bez jakichs konkretnych dowodow daleko was niezaprowadzi, malo kto uwierzy (ten co uwierzy powie koledzie, ten nastepnemu i powstanie kolejna "bajka"), tylko na posmiewisko sie wystawicie ;>
btw... polecam rozmowy z npcami na roooozne tematy, "chwytajcie" ich za kazde slowo, pytajcie o rozne uslyszane u innego npca osoby/miejsca/przedmioty, a byc moze dowiecie sie pare ciekawych rzeczy lub dostaniecie kilka wskazowek "co dalej" :> rozwiazywanie questow to naprawde fajna sprawa, spoiling strasznie to psuje... "idz tu, powiedz to, zabij tamto", jaka w tym zabawa? co to za rozrywka? ah... fakt... darmowy przedmiot na koncu... no coz, kazdy gra jak umie/chce ;]
|