Zobacz pojedynczy post
stary 05-03-2011, 17:08   #1587
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Hahahahaha, już widzę, jak Janną niszczysz Ashe 1 vs 1 Nie mówiąc już o Nidalee czy Sivir DD
IE + Vamp Scepter, jezu, nawet lifesteal z Doransa wystarczy, żeby zgwałcić Jannę w przypadku AD carry, a Nidalee w formie kota robi z tobą, co tylko chce.

Nie rozumiesz tego, że Janna jest supportem, nie chodzi o jej przeliczniki, nie chodzi o jej tornado i damage z tego, bo nie to się liczy. Liczy się w niej to, że jej Q przerywa TRYLION channelingów, jej W to potężny slow, jej E to darmowy BF Sword, a R to magiczny guzik "Zresetuj Team Fight". Równie dobrze mogłaby nie mieć żadnych przeliczników na AP, nic by to nie zmieniło. W Jannie najważniejsze jest to, żeby mieć jak najniższe CD i jak najczęściej móc korzystać z umiejętności.

Nie rozumiesz też tego, że farmiąc z Q zabierasz last hity innym, którzy znacznie bardziej tego potrzebują niż Janna (miałem wiele gier, w których kończyłem grę Janną z jakimiś 3 tanimi randomowymi itemami na CDR, bo reszta poszła na wardy i pełną kontrolę nad mapą, a i tak byłem niesamowicie użyteczny w team fightach).

Nie rozumiesz też, że jeśli ty wyfarmisz odpowiednią ilość złota (także ksując) na to, by mieć Rabadony i inne duperele, oznacza to, że jakiś caster/carry/ktokolwiek, kto ciągnie gre nie będzie miał swoich przedmiotów, a to dla drużyny po prostu strata. Nie rozumiesz tego i dlatego jesteś słabym graczem.

Co to za fun w budowaniu Janny pod HP/aury? Taki, że Aegis to POTĘŻNY item w mid game, dający resy i damage, często ratujący dupę bardziej niż dodatkowe 60 AP z blasting wanda. Dodatkowy regen many i CDR może uratować dupę casterom, którzy nie będą tak szybko wysrywać się many. Will of the Ancients na Jannie, kiedy w drużynie jest Swain/Anivia to gwarancja prawie nieśmiertelności tym dwóm.

Cytuj:
Kazdy gra jak chce i kupuje co chce, a mowienie ze nie powinien tego i tego bo taki jest jego styl gry albo bo tak uwazaja jacys pro elo masterzy
Gówno prawda, są po prostu buildy, które działają w określonych sytuacjach najlepiej i nic tego nie zmieni.