Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ayszek
Opowiem wam pewną historyjkę.
Obudziłem się rano, zrobiłem konto na forum.tibia.pl i zapytałem o fachową rade.
Odpisał mi ziomek, który za wszelką cenę próbuje mi wpoić, że te moje krótkie lagi to wina neta, choć napisałem, że internet jest w porządku...
|
No właśnie problem w tym, że napisałeś, że internet nie jest w porządku. Masz wysoki ping - coś jest nie tak z twoim netem. Żadna aplikacja nie zwalnia ci komputera ani nic w tym stylu. Fakty są jasne i oczywiste, a gdybyś nie był nadętym bufonem, który mimo, że prosi o pomoc, to kiedy ją otrzymuje, udaje że wie lepiej, to temat ten zakończyłby się na trzecim poście.
Cytuj:
Moim zdaniem twoje wypowiedzi są tutaj zbędne. Nabiłeś sobie posty, w ogóle nie pomagając. Jeżeli ktoś ma pisać coś o internecie, niech tego nie robi.
|
Jeżeli dla ciebie definicja "pomocy" to: niech powiedzą mi to, co myślą, a jak któreś z tych będzie pasować, to sobie wybiorę, że to wina tego. Ale najlepiej, żebym nic nie musiał robić i zmieniać i żeby samo się naprawiło. Wszystkie inne odpowiedzi to bujda, bo neta mam dobrego mimo to, że wszyscy mi mówią, że jest inaczej!
Cytuj:
Ps. Udzielajcie odpowiedzi, a ty Rybzor już nie nabijaj sobie postów swoimi co najmniej dziwnymi teoriami, bardzo cię o to proszę.
|
Chciałem dobić chociaż do tych 8 tysięcy ; /. Btw - co to znaczy co najmniej dziwne teorie? Twoim zdaniem teoria, że to wina neta na podstawie wysokiego pingu jest "co najmniej dziwna"? Napisałbym gdzie powinieneś sobie zrobić kuku, ale Slythia tak ładnie prosiła, żeby być tu grzecznym.