Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 15-03-2011, 19:17   #22680
Shadowsonq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 12 2006

Stan: Niegrający
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 217
Poziom mag.: 83
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darexin Pokaż post
No nie zagladaj idz cwiczyc na tym swoim rowerku ktory kupiles w tesco "bo bieganie za bardzo meczace i ci ciezko" no jak sie wazy te 140 kg ktore twoj przyajciel manialdo pomylil ze mna to sie nie dziwie ze ci ciezko
Zegnam.
Hahah xD
Mówiłem, że nie odpiszę ,ale jak widzę coś takiego to muszę.
Po pierwsze 140kg to ważysz ty, ja ważę o 40 mniej przy wzroście 198cm, zreszta wiele razy mi mowiles ile wazysz wiec nie zaprzeczaj, a co do rowerka, to owszem śmigam sobie na nim i co? chuj ci do tego, przynajmniej zgubiłem kilkanascie kg, a ty z swoim tłustym dupskiem nawet do biegania się nie nadajesz, jak to ująłeś ,,pobiegałem dwa dni i odpadłem :[''

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darexin Pokaż post
gdzies kiedys widzialem ktos napisal "czlowiek to takie stworzenie ktoremu im wiecej powiesz mu o sobie tym bardzo to wykorzysta przeciwko tobie" - sprawdza sie (przyklad Marcin Belski- Sophie de celesta, Damian Kroc czy tam Kroć - Agostino)
Zegnam.
Tutaj tylko pokazujesz jak wielkim i jebanym jesteś hipokrytą, jeśli wiesz co to znaczy, bo to ty pierwszy o*******ałeś mnie za moimi plecami przez co miałem potem kłopoty, więc zamknij ten gruby pysk łaskawie.

Patrz dalej jak biega bot i graj sobię w tibie to na pewno schudniesz : [ Życzę ci tego z całego serca, bo też byłem takim grubasem jak ty.

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Shadowsonq - 15-03-2011 o 19:22.
Shadowsonq jest offline   Odpowiedz z Cytatem