Zobacz pojedynczy post
stary 04-03-2005, 21:17   #28
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Ehz...
Glupota niektorych ludzi mnie przeraza :/
Widze ze to prawda ze dla wiekszosci liczy sie tylko poziom i miejsce w statystykach. A wiec badzcie TYLKO statystyka, bo legenda nie zostaje sie dlatego ze ma sie wysoki poziom.

Jak powiedizal MNK, kiedys nie liczyl sie poziom i skille, liczyla sie frajda.

A wiec sluchajcie i uczcie sie!
Ktos wczesniej o tym wspomnial ale chyba nikt na to uwagi nie zwrocil :/
Kiedys w tibii nie bylo opcji safe trade, ludzie przy wymianach musieli sobie ufac. Jednak jako iz w kwestiach duzych pieniedzy nie mozna ufac nikomu niektorzy ludzie zaczeli posredniczyc w takich wymianach. Byli oni zwani Traderami czyli po Polsku kupcami. W tamtych czasach bylo 2 szczegolnie aktywnych, ktorzy walczyli o miano najwiekszego kupca, byli to Lightbringer i Alex. Ostatecznie sprawe rozwiazal CipSoft piszac w ksiazce o Alexie i nazywajac go najwiekszym kupcem.
Duzo ludzi twierdzi ze Lightbringer jest posiadaczem jedynego blessed shielda na antica.
Jendak nie ma chyba czlowieka, ktory by wiedzial co dokladnie kryje depo Lightbringera poza nim samym.

Screen jest jak najbardziej prawdziwy. Co do sposobu w jaki te przedmioty zostaly zdobyte nie bede pisal bo plotek i spekulacji na ten temat jest wiecej niz mam wlosow na glowie i nie mam zamiaru puszczac w swiat kolejnych.
Co do AFT(Alliance of Free Tibians) to jest to podobnie jak Red Rose jedna z najstarszych gildi. Jednak co jest w niej szczegolnego i najwazniejszego to poza tym ze dwa razy bodajze zorganizowali Tibianic Exhibition to jest to ze dzieki nim powstal Tibianic. Oni stworzyli Tibianic. Najpierw z parceli, potem po dlugich namowach cipsoftu zaprojektowali go a cipsoft umiescil go w tibii na stale.

Na tym screenie nie sa tylko 4 legendarne przedmioty... sa tam tez 2 legendarne osoby, szczegolnie Lightbringer.

Skoro wiadomo juz wszystko to zamykam temat bo nie mam zaimaru wywalac dalszych kretynizmow pisanych przez ludzi :/

Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 04-03-2005 o 21:18.
Dr. Omader jest offline