Muahahaa. Polskie tępe niedouczone imbecyle. Ograniczone umysłowo cymbały bez perspektyw. Buahaha do nauki gnoje. Marne ochłapy.
Gdy sobie przypomnę ten żałosny serwerek, który powoli upadał na moich oczach, to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Jesteście płytkimi niereformowalnymi dysmózgami, o poziomie inteligencji płatków śniadaniowych dla powodzian. Już pomijam to no lifestwo, ale ten jad, to chamstwo, to hochsztaplerstwo i ta nienawiść na każdym kroku.
Aaaah... Kwintesencja polskiej młodzieży

. Jak to dobrze jest być mądrym, pięknym i inteligentnym, tak jak np. Ja.
@Tomurki
Siema misiaczki. Widzę, że expa ostro wymęczyliście, od mojej ostatniej wizyty w tym padole łez. Jak tam, poruchał który w końcu? Jakieś konstruktywne plany na przyszłość? Jak idzie nauka?
Tak w ogóle sorry, że tak obrażałem Was publicznie drodzy Bracia Frost. Od kiedy zarzuciłem LSD, pod wpływem którego przypadkiem rozkminiłem wasze osoby, doszedłem do wniosku, że nie należy śmiać się z ludzi upośledzonych i nie zrównoważonych emocjonalnie. Nigdy, jak żyję, nie dokuczałem ani nie śmiałem się z ułomnych.
Naprawdę, nie śmieję się waszego niedorozwoju mentalnego. Bo to tak naprawdę nie jest ani trochę śmieszne. Nie wszystko w życiu jest takie, jak byśmy chcieli. Powodzenia, gogo 600.
Pozdrawiam
Xeremon