Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kredi
A ja jestem za Aborcją... bo np gdy jacys młodzi cośtam zmajstruja to
wszystkie rzyciowe plany na nic [ plx nie piszcie w stylu a mogli uwazac albo sie zabezpieczyc itd... moze chcieli bez? I niefortunny wypadek był?] To wtedy idzie taka dziewczyna do Chirurga? Ginekologa? No ten ją wyskrobie itd i po kłopocie [ plx plx nie piszcie a gdybys to byl ty? Bo mnie to by to mało obchodziło co by się ze mną stało w tym momencie akurat]Oczywiście by miała lekko opinię nadszarpnietą bo skorzystała z Aborcji!
Jestem za aborcja dlatego że się przydaje w nagłych  wypadkach...
taka jest opina na mój temat [ no bluzg plx!!11]
Wszyscy mówia że aborcja jest zła hmm a pomyślmy a gdyby wam zdazył sie taki przypadek? [ gdyby nie było Po Mena -.-]
|
Wiesz co?? Ty masz chyba 7 lat. Zgadłem?? Seks nie jest sprawa dla dzieci. Jezeli ktos sie czuje na silach, zeby zaczac sie kochac to musi zdawac sobie sprawe z konsekwencji (darow) ktore on niesie. Gdyby mi sie zdarzyl taki "przypadek" z uniesiona glowa wychowalbym swojego synka. I w zadnym wypadku nie pozwolilbym swojej dziewczynie dokonac aborcji. Kredi - jest jeszcze cos takiego jak srodki antykoncecyjne - jesli ktos nie chce uzywac prezerwatywy. Btw kredi: masz z***ane poczucie wartosci...