Zobacz pojedynczy post
stary 31-03-2011, 23:10   #5
Lord Dreathan
Użytkownik Forum

Lord Dreathan's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2004
Wpisy bloga: 4

Stan: Niegrający
Lord Dreathan ma numer GG 5945841
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _WrD_ Pokaż post
Z tego co wiem to gra jest niezła, ale ma dwie zasadnicze (i przesądzające o moim graniu w nią) wady:
- jest płatna, a ochoty za gry MOBA płacić nie mam (bo najdoskonalsze to one nie są - nawet LoL. Płacić to mogę za porządne gry singlowe, ewentualnie dobre MMO)
- HoN, z tego co wiem, ma OBRZYDLIWE community, od którego dowiesz się dużo rzeczy o sobie, swojej matce i kumplach za to, że po prostu jesteś newbie (nie grałem, ale czytałem kilka recenzji, w których dość szczegółowo opisano wady matchmakingu).
Ogólnie nie jestem wrogo nastawiony do HoN, nawet jako dużego konkurenta LoL-a, który też przecież ma mnóstwo wad, które są potęgowane przez haterów. Nie chcę tu robić wojen typu LoL vs HoN. Chętnie wypróbowałbym "hirołsów", ale triala niestety nie ma. Z tego co wiem to dobre MOBA, ja jednak czekam na DOTA 2 - sam fakt, że to robi Valve sprawia, że dostanie ode mnie 8/10 na start, z góry
Jest trial. Nie wiem czy jest link na stornie, ale jesli zachowales sobie, to da sie stworzyc. Ba, mam nawet jakies konto na 10 gier ( mozna grac tylko gry non-stats)

Co do hate'owania. To dawno juz w dota'e nie gralem, ale chyba poziom wyzywania podobny. Ale to prawda, ze na matchmaking o wiele bardziej wyzywaja ( w koncu jest to "oficjalny ladder") Tez czekam na dota2, ale jako ze byla promocja, hon za 30 zl, to kupilem , bo kumpel i brat w to graja. Do lola jakos strasznie nie moge sie przekonac, nie czuje tej gry, taka jakas "wolna" i statyczna, ale to tylko moja opinia i tez nie chce zadnej wojny lol vs hon, bo w koncu wszyscy czekamy na dota2

"We are falling - falling to rise"

Ukryty tekst:
[b] Pomogłem? Wkurzyłem? Mam fajny nick? Zostaw po sobie ślad w postaci NOTKI
Lord Dreathan jest offline   Odpowiedz z Cytatem