Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 09-04-2011, 20:24   #22870
from
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 01 2011

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez M3P Pokaż post
Z mojego punku widzenia bylo tak ze libasa wpadl sobie na poi, nie wiem w jakich zamiarach, chcielismy go jak najdluzej przetrzymac na dt zeby main sie zrespil i z uniusem go sobie mas resowalismy jak mial 2 dt itd. On ucieszony bloczyl 2 dt a w tym momecie sciemax podlurowywal maina + przelecial obok libaski podlurowac all co sie da z rooma. Gdy libasa skapnal sie ze chyba ma przejebane zaczal uciekac w strone tp. z uniusem zestackowalismy sie a sciema poszedl do maina ustawic all na stacka (nie spierdolil z dt ^^), pozniej libaska skakal ciagle gora dol lapiac buly. Owszem bloczylem 2 Dt i owszem szukalem w bp ale tylko might ringow, ale te wasze wymyslone historie z 150hp itd sa poprostu smieszne. I libaska Wez juz nie wpadaj na nasze poie bo kurde kazdy z nas musial wydac kase na premium casty bo taki boss jak ty co nam poi checki rozpier~ to strach sie bac
Mep, nie wiem czemu akurat to mojego posta zacytowales ale to Damanneq caly czas wymysla jakies historie z 150 hp i w ogole a ja mowie jak bylo ))
from jest offline   Odpowiedz z Cytatem