Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bart>Arcus
Zobaczymy MOPIK jak Ty będziesz cwaniakował na poi bez internetu. Cierpliwości dedyk w drodze! :* Spinaj sie nadal na forum, za każdego posta 1 lvl w dół  . Spójrz pierw na swoje foty, i na swoją mordę i dopiero oceniaj innych bo masz ryj jak mop którym myje podłoge. SIEMIX
Ps. Kto chce ip mopika pisać na priv.
|
Jak ma neta 20, czy tam 40mb to nic mu nie zrobisz ;x, a bynajmniej mi bys nic nie zrobil
--- PrzekazJP dodał 4 minut i 57 sekund później ---
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Libasa
@ Mep
Fajnie ze macie foty od mojej byłej ktora dała wam moje fotki tylko po to zeby wylizac wam wasze owłosione rowy i zalatwic sobie inq for free, a co do "fotki z zabaweczką" to nie wiem czy wiesz tibijski tłumoku ale jestem modelarzem od paru dobrych lat a ta zabaweczka kosztowała niestety wiecej niz golf II twojego starego, jak chcesz moge Ci pokazac fotki modelu ktory robie własnoręcznie (rowniez na sterowanie) zobaczymy czy bedziesz dalej taki podrajcowany  , co do Candi zmartwie Cie ale nie przenosze się a nawet razem pochodzimy na poi checka i znowu bedziesz mial okazje do uzycia swoich might ringow i ssa <3
ciał 
|
Co do Ciebie, znam cie tylko z tego forum, ale sporo o tobie sie wie

. Moj rl mi mowil, ze cc to ty miales za 1500zl (ale chyba ogolnie, bo watpie, ze naraz bys tyle zamowil) na te twoje addony w pixelach, ze mama ci przelewy na pacca robi sama, wiec w rl nic wartego nie jestes. Bez spiny, to tylko moje zdanie ; *