Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 11-04-2011, 09:18   #22882
PrzekazJP
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 03 2010

Stan: Na Emeryturze
Świat: Kandja
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bart>Arcus Pokaż post
Zobaczymy MOPIK jak Ty będziesz cwaniakował na poi bez internetu. Cierpliwości dedyk w drodze! :* Spinaj sie nadal na forum, za każdego posta 1 lvl w dół . Spójrz pierw na swoje foty, i na swoją mordę i dopiero oceniaj innych bo masz ryj jak mop którym myje podłoge. SIEMIX

Ps. Kto chce ip mopika pisać na priv.
Jak ma neta 20, czy tam 40mb to nic mu nie zrobisz ;x, a bynajmniej mi bys nic nie zrobil

--- PrzekazJP dodał 4 minut i 57 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Libasa Pokaż post
@ Mep

Fajnie ze macie foty od mojej byłej ktora dała wam moje fotki tylko po to zeby wylizac wam wasze owłosione rowy i zalatwic sobie inq for free, a co do "fotki z zabaweczką" to nie wiem czy wiesz tibijski tłumoku ale jestem modelarzem od paru dobrych lat a ta zabaweczka kosztowała niestety wiecej niz golf II twojego starego, jak chcesz moge Ci pokazac fotki modelu ktory robie własnoręcznie (rowniez na sterowanie) zobaczymy czy bedziesz dalej taki podrajcowany , co do Candi zmartwie Cie ale nie przenosze się a nawet razem pochodzimy na poi checka i znowu bedziesz mial okazje do uzycia swoich might ringow i ssa <3

ciał
Co do Ciebie, znam cie tylko z tego forum, ale sporo o tobie sie wie . Moj rl mi mowil, ze cc to ty miales za 1500zl (ale chyba ogolnie, bo watpie, ze naraz bys tyle zamowil) na te twoje addony w pixelach, ze mama ci przelewy na pacca robi sama, wiec w rl nic wartego nie jestes. Bez spiny, to tylko moje zdanie ; *

Ostatnio edytowany przez PrzekazJP - 11-04-2011 o 09:21. Powód: Automerged Doublepost
PrzekazJP jest offline   Odpowiedz z Cytatem