Zobacz pojedynczy post
stary 11-04-2011, 09:31   #14
Luker's
Użytkownik Forum

Luker's's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2008
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 1

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Gildia: Brak
Świat: Thoria
Poziom: 1
Skille: 10/10
Luker's ma numer GG 8570011
Domyślny

Trzy ale...
-Pierwsze... Black sheld nie chroni cie jak BV bo nie zablokujesz ty Q/ulti Caytlin , włóczni Phanteona czy Q ezryiela itp...
-OK. AOE stun... ale żeby je wykonać musisz skrócić dystans...
-Czy a zniukowała cię kiedyś tarcza Karmy?

A teraz tak poważniej no tak black sheld jest spoko ale obroni przez Demage normalnym skilami chyba nie... na pewno nie. Ooo... ok 2x 180tarczy to mało ale jak kolega zauważył mogę każdego ochronić nie raz uratowałem komuś życie zaraz czy komuś z was ta słabiutka tarcza nie uratowała życie hmm... Reeon? Q jest zdecydowanie leprze u pani Lux we względny na duble shara... E spowalnia i zadaje poważny potem Demage... Ulti AoE stun u morgany super w Tf ,ale jest duża szansa że uciekną , odepchną , czy nawet zabiją... no sorry ale nie myśli mi się skracanie dystansu do walki w zwarciu* Lux ulti masz co 24sec odpalasz je przed w trakcie i po TF... możesz nim też dobrze farmić czy kraść buffy... Dla mnie lux zawsze będzie zabójczym nuke

PS. Nie chodzi mi o to że lux > morg... bo pod kilkoma aspektami morgi wygrywa z lux a kilkoma na odwrót wiec to kłótnia... I co do kolesia gdzieś wyżej inaczej interpretowałem Morgana>lux

----------------- o LoLu... ------------------
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ruszek Pokaż post
Rybzor i Lukers to wyższa liga, oni z pospólstwem się nie zadają
Luker's jest offline   Odpowiedz z Cytatem