Zobacz pojedynczy post
stary 23-04-2011, 11:55   #2102
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _WrD_ Pokaż post
Czy ja napisałem "carry dps"? Nie. To obvious shit, że Ashe jest najlepszym dpsem w grze. Chodzi mi o 'carry', postać, która poprowadzi team do zwycięstwa - niekoniecznie zadając dmg i zabijając. Sivir to mistrz backdoorów, pushowania i niszczenia wież. Team walczy na top - rola Sivir to teleport na bot i zniszczenie przynajmniej dwóch turretów. Wtedy przeciwnicy zmuszeni są wysłać na mnie jednego-dwóch championów, dzięki czemu team zyskuje przewagę na topie. A ja, mając Banshee, spellshielda, ulti i Ghosta sobie spokojnie ucieknę, ew. zabiję gościa. Może zagram tu Yoha totalnie bez skromności, ale gdyby nie ja, to byśmy przegrali. Nuby jesteście i tyle
Lmao. Mistrzem backdoorow to jest TF, a nie sivir. Możesz teleportnąć się na lajna, ale prócz tego wbić się w teamfight i pomóc teamowi zniszczyć przeciwnika, a jeżeli idą po ciebie, to nie dość, że możesz łatwo uciec, to jeszcze na innego lajna na drugim końcu mapy i znowu pushować. Weź mnie tu nie rozśmieszaj, że Sivir to najlepszy backdoor w grze, bo wychodzisz na typowego fanboja, który miał epicka gre z epickimi nubami i cieszy gałe. Poza tym nikt nie jest zmuszony wysyłać 2 ludzi po ciebie na top. Jeżeli wygrają z dużą przewagą teamfighta 4v5, to zniszczą w czwórkę 5 wieżyczek i nexusa szybciej, niż ty wymamlasz sobie 2 towery które gówno ci w takiej sytuacji dadzą.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Asheasheasheasheasheasheasheasheasheashe
Co ty, myślałem że twitch lepszy : O

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 23-04-2011 o 11:59.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem