Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pink
hmm... gram na olympii i niestety mysle nad przeniesiniem, wiem ze calmera to amerykanski serwer, jednak mam kilka pytan - gra ktos na mobilnym internecie hsdpa np play online? bo wlasnie jestem takim klientem mam ping po 100 ms i na niemieckich nie mam lagow, nie wiem jak z calmera by bylo bo olympa to stracony serwer ;>
|
Ja właśnie wypierdoliłem z Calmery bo nie dość, że jebało retardami to jeszcze też jade na moblinym internecie i pingi po 250~ miałem. Siedź na Olympie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez heheson
Siema Siema Wariaty
Mam dla was superasna offerte
otoz moj 74 ek lezy sobie a dokladniej stoi bezczynnie a ze gram innym hareczkiem noto czemu go nie sprzedac? No wlasnie przedmiotem aukcji jest 74 knight na naszym kochanym serverze CALMERA posiada on w miare normalne skile 76/75 przez dedy.. mlvl prawie 7 (slabo wiem) ale co tam mozna doskilic i mlvl ekowi nie potrzebny zdeczunia postac ma wykupiona promocje obecnie jest bez pacc ma wykonane pare questow . mozliwosc dostania sie na yalahar zaczete taski i niedokonczony jeden na mutaded raty 62/200(ale to godzinka i all jest done) Djina zrobionego i jakies tam inne takze polecam cena do uzgodnienia pisac na gg 8792539 cena w GP dodam moze jeszcze jakies itemki ZOBACZYMY
|
po chuj nick chowasz jak każdy go zna?