Zobacz pojedynczy post
stary 01-05-2011, 16:00   #2204
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez robek Pokaż post
Moze byc i budowanym na dpsa, ale skoro tanka nie widzi
Czemu on? Równie dobrze w takiej sytuacji na tanka może się zrobić Ashe, Malzahar, Anivia czy cokolwiek innego, co z tankiem wspólnego nie ma nic.
Cytuj:
to najczesciej robi sie Nasusa na ciezszym buildzie typu warmogi
Głupota, warmog (a nawet liczba mnoga!) na Nasusie? Już pokazujesz, że nie masz pojęcia o tej postaci
Cytuj:
a jesli nawet chcialby dpsa to czemu nie zlozyl najwazniejszego sheena i chociazby do tego malleta aby miec survivability?
Nie wiem, ale Sheen nie jest musem na Nasusie, tak samo jak nie jest musem na Ezrealu, Akali. Jego ulti daje mu hp, co mógł uznać za wystarczające survi.
Cytuj:
Prawie nic z tym zabic nie mogl i padal w sekunde
Bo to Nasus jeżeli dajesz mu się zabić to albo trollujesz albo jesteś beznadziejny
Cytuj:
Lepiej byc nastackowanym tankiem z sheenem niz useless dpsem. Do tego z manamunem, gdzie jego Q bierze 40 many, lmao.
Ok, to od dzisiaj będę składał na Ashe Sheena, robił mass warmogi i mówił, że jestem nastackowanym tankiem.

Już wiesz, czemu pieprzysz głupoty?
Chcesz dobry build dla Nasusa, robisz Frozen Hearta, Tri Force, Aegis, Stark, Infinity Edge. Ale po co, skoro w jego miejsce mogę wstawić Xina, który bez itemów zrobi i tak więcej niż Nasus?