Nie chce mi sie cytowac.
Naucz sie najpierw chlopcze czytac, a pozniej mow, ze napisalem, ze ma budowac x warmogow. "Na ciezszym buildzie TYPU warmogi" =/= buduj 5 warmogow, to jest pro!!!111111111 Moze sie rozni to tym, ze mieszkamy w roznych czesciach Polski, u mnie mowi sie inaczej, u ciebie inaczej. Ale nie uczyles sie tego na polskim, przykro mi

Nasus jest ciezsza postacia niz Ashe, ma duzo wieksze przeliczniki na def/mres niz Ashe czy Malzahar, ulti typowe pod tanka (wieksze survivability). Sheen nie jest musem ale jest dodatkiem dodajacy mase dmg z nastackowanego Q (ale gdzie o tym joh pomyslal, 1-0 dla mnie). Ja daje sie mu zabic? Ten Nasus gral ze mna w teamie, co doslownie przytaczalem w poprzednim poscie, wiec co ty masz z ta swoja mala glowka? Nastepny cytat n/c.
Co do ostatniego akapitu powiem ci tyle, ze nie kazdemu sie chce grac Xinem jak ty mowisz, ktory jest pro i epic w twoim mniemaniu. Istnieja rozne postacie ktore buduje sie roznie, ale najczesciej robi sie to tak, aby byc jak najbardziej uzytecznym dla teamu, a nie robiac true dpsa, ktory nie ma miejsca bytu, gdyz pada po 2 sekundach.