Zobacz pojedynczy post
stary 02-05-2011, 23:50   #2
Kethuzan
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 03 2010

Domyślny

Witaj
Każdą profesją możesz pograć dla czystej przyjemności. Zależnie co lubisz. Odległość, w zwarciu, magicznie czy robić runy i siedzieć pod depo. Dla każdego coś miłego. Tibia jest teraz na tyle łatwa, że od zera masz skromny początkujący ekwipunek i coś na start - gra jest zdecydowania łatwiejsza niż to było kiedyś.
Jeżeli nie chcesz wydawać pieniędzy na grę (premium) to najlepszym wyborem będzie paladyn bądź rycerz (gra bez pacca profesjami magicznymi mija się z celem, ale kto co lubi, znam osoby które tak grają przez x lat i też mają radochę z gry a to najważniejsze).
Knight - Paladyn? Pierwsze skojarzenie - trenowanie skilli władania bronią... Ale jeżeli nie chcesz - nie musisz, prawda? Jasne! Oczywiście będzie początkowo chodził na o wiele słabsze mobki niż paladyn na 10 poziomie ze skillami 60-70 ale też hunt będzie udany.

Dobra koniec pitolenia. Na koniec dodam, że wybierz zwykły Open PvP (pvp) a nie Optional PvP (non pvp) - gra jest lepsza, mniej bachorów, mniej botów i z ludźmi można się lepiej zżyć. Czasem jakieś pk czy anty pk. Może jak się dorobisz to i na wara skoczysz. Jaki serwer pvp? Sam nie wiem bo sporo czasu nie grałem, ale sam na Askarze będę pykał za 4 dni.

Tyle ode mnie. Pozdrawiam Kethuzan
Kethuzan jest offline   Odpowiedz z Cytatem