05-05-2011, 19:59
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2009
|
Eveis life
Witam
Postanowiłem zrobić swój własny temat ze zdjęciami.
Ssy będę wrzucał z dwóch postaci – 133 Rp oraz 19 Sorca. Więc jeśli wchodzisz do tego tematu, będziesz mógł zobaczyć jedną, już w miare rozwiniętą postać i drugą, która rozwija się od początku.
Server na którym gram to Julera. Jest to Server Amerykanski Pvp.
Ssy będę starał wrzucać się jak najczęściej. Oczywiście zależy mi na tym, by było jak najwięcej komentarzy, bo wiem, że ktoś to wgl ogląda Zdjęcia nie będą wrzucane bez ładu i składu, ponieważ zamierzam je opisywać. Jeżeli chodzi o wstęp to by było na tyle. Przejdźmy do rzeczy.
Ssy z Paladyna będę dodawał od początku, później przejdę do opisywanych sytuacji. Ssy z Sorca robię na bieżąco, więc odrazu będą opisy.
Questy
Devil Helmet
Dwarf Hell Quest ( DHQ : DD )
Mad Mage Room
Orc Fortress
Sieve
Od początku mówiłem sobie, że robię tą postać do trzaskania tasków. Po wyjściu z Rookgaardu miałem pewien dylemat. Zacząć taski od ubijania krokodyli, czy rzucić się na tarantule z jakimś blokerem. Wybrałem krokodyle, ponieważ stwierdziłem, że będę zabijał je szybciej i w większych ilościach.
Ssy z sorca będą narazie z robienia tasków, ale będę robił wszystko co w mojej mocy, aby nie były one nudne aż do zrzygania.
Zapomniałem dodać, że podczas oczekiwania na Pacc Sorcem wbiłem ( UWAGA UWAGA !!! TO NIE ŻARTY ) 16 lvl !. Wiem, też nie wiem jak to zrobiłem.
A więc... Po zalogowaniu sie na postać poszedłem do Grizzly Adamsa po pierwszego taska : )
Obkupiłem się w małą ilość manasów i pobiegłem do dziury z krokodylami.
Po krótkim czasie wpadł awans - 17 Lvl
Zaćmiony chęcią spotkania się z "Bossem" krokodyli nie zauważyłem kiedy krokodyle zaczęły mnie otaczać.
Byłem tak podekscytowany na myśl spotkania sie z ich przywódcą, że ledwo zorientowałem się, że zdobyłem kolejny poziom - 18 Lvl
Chwilę później osiągnąłem wymarzoną liczbę 300 zabitych krokodyli i pobiegłem na spotkanie z The Snapperem.
Loot - Jednym słowem SROGO
Na początek to byłoby na tyle.
Zdaje sobie z tego sprawe, że narazie wieje nudą, aczkolwiek zapewniam was, że to dopiero początek. Powstawiam ssy z palla, ( Te, które mam już na dysku ) a później będę wstawiał te na bieżąco, czyli każdy huncik, każdy quest, każdy achievment i wszystko to co będzie mnie spotykało...
Wiem, że nie będzie tutaj 456455 komentarzy, ale liczę na to, że pod każdą moją "paczką" ssów znajdzie się chociaż jeden komentarz. Jeden komentarz to nie dużo, a sprawia, ze robienie ssów, wycinanie ich, obrabianie i w końcu wklejanie ich na forum nie jest męczarnią a sprawia to dużo frajdy : )
Ostatnio edytowany przez Eveis - 05-05-2011 o 20:05.
|
|
|
|
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
|