Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2011, 00:12   #6
demoninator
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 01 2006

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Zobacz sobie Blood Brother QUest na tibiawiki i dasz rade pewnie zrobić misje żeby mieć dostęp na wyspę, a na niej znajdują się drzewka, demon szkielety tarantule. Demon szkieletów jest mało ale i tak są słabe, tarantule schodzą na 2-3 hity a te drzewka mmm miodzio exp jak na ten lvl i kasa też, ja od 80 lvla tam siedziałem to na samych softach, w godzinke zwracało się za softy reszta na plus, na samych softach jak dobrze wyszło to było 40-50k na plusie, teraz doszły jeszcze te shity takie do sprzedania tylko to jeszcze więcej można uzbierać. Więc polecam Ci bo na ten lvl to chyba najlepszy exp solo bez waste.

Może zobacz culty na goromie, one są po drodze na demony. Sporo ich tam nawet więc exp może być niezły. Są jeszcze lizardy na port hopie. No i zawsze możesz sobie odblokować Zao i za tp biegać po górach na dragach i dlach, ewentualnie jakiegoś lizarda zahaczyć.

Co do lootu na barbarian campie to jest miodzio na prawdę. Opłaca się zbierać prawie wszystko. Jak będziesz miał jakieś pytania to możesz napisać przez wiadomość to mogę Ci jakoś pomóc. Sam gram ekiem )
demoninator jest offline   Odpowiedz z Cytatem