Temat: Inne Eveis life
Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2011, 10:26   #13
Eveis
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 05 2009

Domyślny

@ZonaRomana - Też jestem z Konina : )

@Malf - Yalahar quest był zorganizowany na forum servera, więc ten kto miał wszystkie misje poprostu szedl, więc stąd ta masówa : D

@Ognisty Mag - Mam nadzieje, że po tym poście twój niedosyt zostanie zaspokojony

@Fresko - Oj taaak : ))

Dzięki wszystkim za komentarze, naprawdę jestem zadowolony : )

To będzie obszerny post. Mam nadzieje, że się spodoba : )

Eveis

Ssy w przedziale 90 Lvl +

Awanse

90 Lvl

100 Lvl

Ss z kumplami z okazji 100 Lvl'a : P

110 lvl

120 lvl

Questy

Dhq

Wrath Of The Emperor - A więc tak... Service tego Questa kosztował sporo, a że posiadamy gildie, która poradzi sobie z nie jednym niebezpieczeństwem postanowiliśmy spróbować sami go wykonać: P

Zanim zaczęła się prawdziwa sieczka, trzeba było zrobić inne misje. W jednej z nich spotkaliśmy bossa - Battlemastera.

Niestety nie pamiętam jaki był z niego loot.

Jedni zabijają magistrów, a drudzy czekają kulturalnie w kolejce : )

Task. ( Nie pamiętam nazwy )

The Keeper

Zejście na Banute

Coraz bliżej celu...

Już prawie...

Rzecz po którą tutaj przyszliśmy

Po wyjściu z Banuty zostało nam już tylko jedno. Iść i zabić bossów

Schodzimy w podziemia

Coraz niżej

Pod ziemią...

Idziemy po pierwszego bossa : )

Pierwszy Boss - Scorn Of The Emperor + Emocje, które towarzyszyły mi podczas bicia bossa : PP

W drodze do drugiego bossa

Drugi Boss - Spite Of The Emperor

Przyspieszamy... Trzeci boss - Fury Of The Emperor

No i w końcu czwarty boss - Wrath Of The Emperor

Ale to nie koniec : P Po zabiciu Wrath Of The Emperor było jeszcze parę misji. Na samym końcu czekała nas najcięższa walka z Esencja Wężowego Boga.

Podczas bicia ostatniego wcielenia potwora, mój kumpel ( 226 Lvl Pall ) Stał na utamie. Boss podszedł do niego i ubił go na dwa hitolce : ( Oprócz niego wszyscy ukończyli cały quest.

Po odebraniu swoich nagród postanowiliśmy za jednym zamachem zrobić addony do nowych outfitów. Oto efekt...

Devovorga ( World Quest )

Jeżeli ktoś aktywnie grał, wie co to jest Devovorga : ) Quest polegał na tym, aby zabić pieć "pobocznych demonow" w tym samym czasie ( Mógłbyć jakiś odstęp czasowy ) a później jak najszybciej pokonać Devovorge. Z tego co pamiętam to tego eventa zrobiło mniej niż 10 Serwerów. Nam udało się w ostatni dzień.
Gildia rządząca na Julerze "przydzieliła" każdego bossa do gildii sojuszniczej i tutaj mam ssa + historyjke ^.^

Po wejściu do sali potwora, każdy z nas dostał Debuga ( na dowód, że nie wymyślam sobie tego skopiowałem kawałek rozmowy z cast chanell ) Głowny bloker z gildii nam padł podczas Debuga, więc "pałeczke przejął" mój kumpel 140~Knight. Na ssie widać moment, w którym boss je... go za 600~ Debugów mieliśmy dwa, na szczeście nikt więcej nie padł. Szybko pobiegłem do roomu z Devovorgą i odebrałem nagrody : )

Annihilator - Wisienka na torcie

Mam tylko ssa z roomu z nagrodami, bo mój kumpel miał mi nagrywać Frapsem z casta, ale przy biciu pierwszego Demona Fraps mu się wyłączył...

Wszedłem na utamie. Od kumpla dostałem ciastko na full mane. Kilkanaście sekund po wejściu musiałem użyc ciastka. Później już tylko manasowanie i wyjście z roomu. Szczerze mowiąc sądziłem, że będzie gorzej, ale jeśli byłoby mi dane iść drugi raz i tak bym miał pietra : P

Skład ekipy:
Ironhide Julera - 145 Elite Knight
Wiktora Of Julera - 169 Royal Paladin
Eveis Pall - 121 Royal Paladin
Gala Zazater - 146 Master Sorcerer

O boże. Chyba mój najdłuższy post w całej karierze forumowicza : D Mam nadzieje, że się podoba : ) Nie śmiałbym teraz prosić was o komentarze, ale liczę na was. haha : ))

Pozdrawiam, Eveis.

Ostatnio edytowany przez Eveis - 08-05-2011 o 10:27.
Eveis jest offline   Odpowiedz z Cytatem