Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2011, 15:33   #40
robek
Zupa Dromidorowa

robek's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2007

Domyślny

Thero, ale przeciez to jest wszystko kwestia gustu, jeden lubi sluchac Firmy nie tylko za 'tekst', ale tez podobaja sie pojedyncze glosy poszczegolnych gosci czy ich flow. Ja np mam tak z Ostrym, mam szacunek do niego co dotychczas nagral, nie mowie, ze jego nowe plyty sa jakies swietne - zawsze znajda sie ludzie, ktorzy beda ich sluchac, co jest dla niego wazne. Dla nich w sumie tez. I wiesz co, wiekszosc z nich ma wyjebane, co mysla o nim tacy hejterzy jak ty. Nie leci juz na vivie (http://www.youtube.com/watch?v=GbkrP1vCXok <3) ani w zadnych komercyjnych radiach, ale jednak dalej sprzedaje plyty, ma swoja grupe sluchaczy. I to sie liczy, a nie poszczegolne jednostki jak Thero, ktore hejtuja wszystko, co wyjdzie, bo w jednym kawalku nawinal o nie wiadomo czym. Posluchaj sobie pierwsze legale ostrego, Masz to jak w banku, ogolnie jego stary styl - to jest cos.

Dla jednego ma wartosc muzyka Ostrego, dla drugiego ksiazki - ale kto napisal, ze te drugie sa w jakikolwiek sposob bardziej wartosciowe? Szczegolnie te starsze, ktore nic nie wnosza do zycia i opowiadaja o walkach rycerzy czy o zabobonach. Juz wole muzyke.

Zreszta nie mozna udupiac czlowieka za sama muzyke, trzeba tez na niego popatrzyc jak na czlowieka - skrzypka z wyksztalcenia, ktory po prostu wykonuje swoja pasje.

Cytuj:
jak ktoś lubi niech sobie słucha co mi do tego
Na tym powinno zakonczyc sie twoje gadanie glupot. Jesli cos ci sie nie podoba, zawsze cos znajdziesz, zeby kogos udupic. Tak w ogole zadam takie pytanie - czy nawija o dupach, o pieniadzach, robi jakies komercyjne teledyski dla nastolatkow jak polowa dzisiejszych muzykow, byle zyskac rozglos? Not rly.

Jedni go lubia, drudzy nie, na tym skonczmy.
robek jest offline   Odpowiedz z Cytatem