Thero, ale przeciez to jest wszystko kwestia gustu, jeden lubi sluchac Firmy nie tylko za 'tekst', ale tez podobaja sie pojedyncze glosy poszczegolnych gosci czy ich flow. Ja np mam tak z Ostrym, mam szacunek do niego co dotychczas nagral,
nie mowie, ze jego nowe plyty sa jakies swietne - zawsze znajda sie ludzie, ktorzy beda ich sluchac, co jest dla niego wazne. Dla nich w sumie tez. I wiesz co, wiekszosc z nich ma wyjebane, co mysla o nim tacy hejterzy jak ty. Nie leci juz na vivie (
http://www.youtube.com/watch?v=GbkrP1vCXok <3) ani w zadnych komercyjnych radiach, ale jednak dalej sprzedaje plyty, ma swoja grupe sluchaczy. I to sie liczy, a nie poszczegolne jednostki jak Thero, ktore hejtuja wszystko, co wyjdzie, bo w jednym kawalku nawinal o nie wiadomo czym. Posluchaj sobie pierwsze legale ostrego, Masz to jak w banku, ogolnie jego stary styl - to jest cos.
Dla jednego ma wartosc muzyka Ostrego, dla drugiego ksiazki - ale kto napisal, ze te drugie sa w jakikolwiek sposob bardziej wartosciowe? Szczegolnie te starsze, ktore nic nie wnosza do zycia i opowiadaja o walkach rycerzy czy o zabobonach. Juz wole muzyke.
Zreszta nie mozna udupiac czlowieka za sama muzyke, trzeba tez na niego popatrzyc jak na czlowieka - skrzypka z wyksztalcenia, ktory po prostu wykonuje swoja pasje.
Cytuj:
jak ktoś lubi niech sobie słucha co mi do tego
|
Na tym powinno zakonczyc sie twoje gadanie glupot. Jesli cos ci sie nie podoba, zawsze cos znajdziesz, zeby kogos udupic. Tak w ogole zadam takie pytanie - czy nawija o dupach, o pieniadzach, robi jakies komercyjne teledyski dla nastolatkow jak polowa dzisiejszych muzykow, byle zyskac rozglos? Not rly.
Jedni go lubia, drudzy nie, na tym skonczmy.