Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2011, 16:06   #41
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Erverse Pokaż post
No to chyba normalne, że robi się kawałki o takich rzeczach, które są w życiu najistotniejsze. Lepiej żeby każdy nawijał 'wszysko ziomuś spoko, odpal dzointa czerwone oko' i to byłoby fajne, bo nie udawaliby, że mają przekaz?;x
Mi chodzi o ogromną zgraję gimbonautów podnoszących ostrego do rangi bożka rapu. Ostry zamiast się od tego odciąć robi populistyczne kawałki. Nie dziwię mu się i nic do niego nie mam. Dla mnie on nie jest artystą i nie powiedział jeszcze w życiu nic odkrywczego. Ot grajek. Mówi o tym, co wszyscy. Zero wartości artystycznej. Tyle.

Cytuj:
co do Sokoła - ciężko o tym nie wspomnieć w którymś z tekstów skoro ma się ich tak wiele.
No i git. Sokół spoko, może nie licząc piosenki i teledysku z Popkiem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez robek Pokaż post
Na tym powinno zakonczyc sie twoje gadanie glupot. Jesli cos ci sie nie podoba, zawsze cos znajdziesz, zeby kogos udupic. Tak w ogole zadam takie pytanie - czy nawija o dupach, o pieniadzach, robi jakies komercyjne teledyski dla nastolatkow jak polowa dzisiejszych muzykow, byle zyskac rozglos? Not rly.
Niekomercyjność ma swoją wartość komercyjną. Zwłaszcza wśród dzieci takich jak Ty, które lubią idealizować pewne sprawy.
Widać, że wpadłeś tu tylko powyzywać, możesz już wyjść.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.