Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Erverse
No to chyba normalne, że robi się kawałki o takich rzeczach, które są w życiu najistotniejsze. Lepiej żeby każdy nawijał 'wszysko ziomuś spoko, odpal dzointa czerwone oko' i to byłoby fajne, bo nie udawaliby, że mają przekaz?;x
|
Mi chodzi o ogromną zgraję gimbonautów podnoszących ostrego do rangi bożka rapu. Ostry zamiast się od tego odciąć robi populistyczne kawałki. Nie dziwię mu się i nic do niego nie mam. Dla mnie on nie jest artystą i nie powiedział jeszcze w życiu nic odkrywczego. Ot grajek. Mówi o tym, co wszyscy. Zero wartości artystycznej. Tyle.
Cytuj:
co do Sokoła - ciężko o tym nie wspomnieć w którymś z tekstów skoro ma się ich tak wiele.
|
No i git. Sokół spoko, może nie licząc piosenki i teledysku z Popkiem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez robek
Na tym powinno zakonczyc sie twoje gadanie glupot. Jesli cos ci sie nie podoba, zawsze cos znajdziesz, zeby kogos udupic. Tak w ogole zadam takie pytanie - czy nawija o dupach, o pieniadzach, robi jakies komercyjne teledyski dla nastolatkow jak polowa dzisiejszych muzykow, byle zyskac rozglos? Not rly.
|
Niekomercyjność ma swoją wartość komercyjną. Zwłaszcza wśród dzieci takich jak Ty, które lubią idealizować pewne sprawy.
Widać, że wpadłeś tu tylko powyzywać, możesz już wyjść.