Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2011, 17:24   #2346
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

No ale czemu o tankach mówisz? W lolu są same tanki? Dlaczego zawsze jak opisujecie wasze piękne taktyki, to podajecie tylko scenariusz, który odpowiada waszemu champowi (zwłaszcza joch, tylko tutaj dodajemy do tego fakt, że przeciwnik ma freeza, stoi w miejscu i nic nie robi). Na tej samej zasadzie mógłbym napisać, że żaden champ z niską pulą hp nie podejdzie do ani martwego ani żywego karthusa i zonuje on ich na milion jardów, tylko że imo tu nie o to chodzi, bo trzeba spojrzeć na to obiektywnie, a nie tak, jak pasuje champowi, który wg mnie jest lepszy. Dlatego właśnie dyskusja na takie tematy nie ma tu sensu, bo ludzie tego nie rozumieją.

Jak porównują karthusa i malzahara, to w przypadku malzahara wszyscy stoją w plamie i są same tanki, a w przypadku karthusa hm...sam nie wiem... wszystko go owni i w ogóle jest bezużyteczny, rotfl.

Aha i dlaczego nikt nie wspomniał o niesamowitym W karthusa? Ofc jak joh mówi, malzahar nikomu nie da podjeść itp itd bla bla bajeczki, szkoda tylko, że karthus może zmniejszyć prędkość chodzenia 5 champów o 80% na 5 sekund instantowo. ZERO PRZYDATNOŚCI DLA TEAMU, GÓWNIANY SPELL, WCALE NIE DAJE WIZJI CO 11 SEKUND, TOTALNE BEZUŻYTECZNOŚĆ : DDD. Po prostu rozjebują mnie te wasze bajeczki, gdzie wasze championy biją się z botami, a te, z którymi się kłócicie mają jednego skilla i najlepiej żeby gineły na 2 strzaly od wszystkiego, bo taki frozen heart wcale nie zrobi z irealii xina i innych badziewi szmacianej lalki.

Zresztą obejrzyjcie sobie jeden z ostatnich meczów ESL który był jakieś 2-3 tyg temu, między CLG i chyba TSM (nie jestem pewny). Strzała ashe > W karthusa i przeciwnicy nie mieli żadnych szans na ucieczkę. Ginęli jeden po drugim. Ciekawe co by zrobił malzahar w tym momencie, co najwyżej rzucił flesza i ulti na jednego.

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 08-05-2011 o 17:38.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem