Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2011, 16:49   #43
robek
Zupa Dromidorowa

robek's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero Pokaż post
Niekomercyjność ma swoją wartość komercyjną. Zwłaszcza wśród dzieci takich jak Ty, które lubią idealizować pewne sprawy.
Widać, że wpadłeś tu tylko powyzywać, możesz już wyjść.
Wiesz co, po tym, co przedtem pisales oczekiwalem dyskusji na poziomie, ale w tej chwili to unikasz rozmowy Nie gryze, naprawde. I tak sie zastanawiam, kogo i gdzie tu powyzywalem... Moglbym powyzywac Gurala za jego osobowosc i kawalki, ale jednak tego mu oszczedze, gdyz odpiszesz mi, ze idealizuje tylko jedna postac a reszte olewam. Przede wszystkim nie slucham tylko Ostrego, jestem otwarty na roznych wykonawcow i rozne typy muzyki, lecz Gural jest ostatnia osoba, ktora mi sie podoba (bylem na koncercie, i "CO? - GÓWNO!" x20, zmeczenie po 40 minutach i olanie swoich fanow po koncercie mnie rozwalilo). Zreszta teksty, co on to nie ma, pali majki tak jakby palil fajki (czyt. ma duzo pieniedzy) tez nie sa za bardzo z przekazem. Chyba ze dla takich ludzi jak ty.

I co najwazniejsze - nie widze zadnej riposty dotyczacej pierwszej czesci posta, nie widze zadnej riposty dotyczacej 'ile jestem w stanie dac', przeciez "ten kawalek nie ma zadnego przekazu!". O wieku nie bede mowil, pewnie powiesz, ze cie dalej wyzywam
robek jest offline   Odpowiedz z Cytatem