Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero
Niekomercyjność ma swoją wartość komercyjną. Zwłaszcza wśród dzieci takich jak Ty, które lubią idealizować pewne sprawy.
Widać, że wpadłeś tu tylko powyzywać, możesz już wyjść.
|
Wiesz co, po tym, co przedtem pisales oczekiwalem dyskusji na poziomie, ale w tej chwili to unikasz rozmowy

Nie gryze, naprawde. I tak sie zastanawiam, kogo i gdzie tu powyzywalem... Moglbym powyzywac Gurala za jego osobowosc i kawalki, ale jednak tego mu oszczedze, gdyz odpiszesz mi, ze idealizuje tylko jedna postac a reszte olewam. Przede wszystkim nie slucham tylko Ostrego, jestem otwarty na roznych wykonawcow i rozne typy muzyki, lecz Gural jest ostatnia osoba, ktora mi sie podoba (bylem na koncercie, i "CO? - GÓWNO!" x20, zmeczenie po 40 minutach i olanie swoich fanow po koncercie mnie rozwalilo). Zreszta teksty, co on to nie ma, pali majki tak jakby palil fajki (czyt. ma duzo pieniedzy) tez nie sa za bardzo z przekazem. Chyba ze dla takich ludzi jak ty.
I co najwazniejsze - nie widze zadnej riposty dotyczacej pierwszej czesci posta, nie widze zadnej riposty dotyczacej 'ile jestem w stanie dac', przeciez "ten kawalek nie ma zadnego przekazu!". O wieku nie bede mowil, pewnie powiesz, ze cie dalej wyzywam