Cytuj:
Oryginalnie napisane przez robek
I tak sie zastanawiam, kogo i gdzie tu powyzywalem...
|
1) "wiekszosc z nich ma wyjebane, co mysla o nim tacy hejterzy jak ty"
2) "poszczegolne jednostki jak Thero, ktore hejtuja wszystko, co wyjdzie, bo w jednym kawalku nawinal o nie wiadomo czym"
3) " Posluchaj sobie pierwsze legale ostrego, Masz to jak w banku,"
Nie przeczytałeś nawet moich wcześniejszych postów. Wpadłeś wyzywając mnie od hejterów. W ogóle co to ma znaczyć, jak czegoś nie lubię to hejter? Nie wiesz, kiedy się używa słowa to go nie używaj misiu.
Ile jestem w stanie dać - ładna piosenka, swego czasu się jarałem. Mam wrażenie, że rozmawiam z pięćdziesięciokilowymi troglodytami, więc napiszę raz jeszcze. Albo nie, nie napiszę. Jak chcesz znać moją tezę to cofnij się kilka linijek w górę. Ot grajek.
Cytuj:
Nie leci juz na vivie [..] ani w zadnych komercyjnych radiach
|
Ponieważ nie chcą go tam puszczać. Poza tym słyszałem jakiś czas temu "Po drodze do nieba" w radiu.
Cytuj:
ale jednak dalej sprzedaje plyty, ma swoja grupe sluchaczy.
|
Ponieważ promuje się na inne sposoby. Czy dobrze myślę, że Twoim zdaniem Ostry nie chciałby być częściej puszczany w radiach/TV?
Cytuj:
(bylem na koncercie, i "CO? - GÓWNO!" x20, zmeczenie po 40 minutach i olanie swoich fanow po koncercie mnie rozwalilo)
|
Współczuję. Z czym to ma jakiś związek? Z tym, że dałem jego piosenkę, którą lubię, czy co?
Cytuj:
Zreszta teksty, co on to nie ma, pali majki tak jakby palil fajki (czyt. ma duzo pieniedzy) tez nie sa za bardzo z przekazem. Chyba ze dla takich ludzi jak ty.
|
Nawet nie widzisz jak plujesz jadem.

+ nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Erverse
"Myślisz o mnie rapu gwiazda? - Pierdol się" - Adam Ostrowski.
|
Adam Ostrowski jest gwiazdą polskiego rapu. To jest fakt.
Powinienem dalej toczyć prowo, ale pojawiła się iskierka nadziei, że podasz jakieś argumenty. Przeceniłem Cię, chyba jesteś zbyt tępy.