Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2011, 17:11   #44
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez robek Pokaż post
I tak sie zastanawiam, kogo i gdzie tu powyzywalem...
1) "wiekszosc z nich ma wyjebane, co mysla o nim tacy hejterzy jak ty"
2) "poszczegolne jednostki jak Thero, ktore hejtuja wszystko, co wyjdzie, bo w jednym kawalku nawinal o nie wiadomo czym"
3) " Posluchaj sobie pierwsze legale ostrego, Masz to jak w banku,"
Nie przeczytałeś nawet moich wcześniejszych postów. Wpadłeś wyzywając mnie od hejterów. W ogóle co to ma znaczyć, jak czegoś nie lubię to hejter? Nie wiesz, kiedy się używa słowa to go nie używaj misiu.
Ile jestem w stanie dać - ładna piosenka, swego czasu się jarałem. Mam wrażenie, że rozmawiam z pięćdziesięciokilowymi troglodytami, więc napiszę raz jeszcze. Albo nie, nie napiszę. Jak chcesz znać moją tezę to cofnij się kilka linijek w górę. Ot grajek.
Cytuj:
Nie leci juz na vivie [..] ani w zadnych komercyjnych radiach
Ponieważ nie chcą go tam puszczać. Poza tym słyszałem jakiś czas temu "Po drodze do nieba" w radiu.
Cytuj:
ale jednak dalej sprzedaje plyty, ma swoja grupe sluchaczy.
Ponieważ promuje się na inne sposoby. Czy dobrze myślę, że Twoim zdaniem Ostry nie chciałby być częściej puszczany w radiach/TV?
Cytuj:
(bylem na koncercie, i "CO? - GÓWNO!" x20, zmeczenie po 40 minutach i olanie swoich fanow po koncercie mnie rozwalilo)
Współczuję. Z czym to ma jakiś związek? Z tym, że dałem jego piosenkę, którą lubię, czy co?
Cytuj:
Zreszta teksty, co on to nie ma, pali majki tak jakby palil fajki (czyt. ma duzo pieniedzy) tez nie sa za bardzo z przekazem. Chyba ze dla takich ludzi jak ty.
Nawet nie widzisz jak plujesz jadem. + nie umiesz czytać ze zrozumieniem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Erverse Pokaż post
"Myślisz o mnie rapu gwiazda? - Pierdol się" - Adam Ostrowski.
Adam Ostrowski jest gwiazdą polskiego rapu. To jest fakt.
Powinienem dalej toczyć prowo, ale pojawiła się iskierka nadziei, że podasz jakieś argumenty. Przeceniłem Cię, chyba jesteś zbyt tępy.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem