Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2011, 18:48   #45
robek
Zupa Dromidorowa

robek's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2007

Domyślny

Cytuj:
Ponieważ nie chcą go tam puszczać. Poza tym słyszałem jakiś czas temu "Po drodze do nieba" w radiu.
Nie chca go puszczac bo jest specyficzny na swoj sposob - ma swoj sposob widzenia, ktory w wiekszosci mediom sie nie podoba. Oni wola promowac kogo innego, to wszystko. Nie wiesz jakim sposobem to wszystko teraz dziala?

Cytuj:
Ponieważ promuje się na inne sposoby. Czy dobrze myślę, że Twoim zdaniem Ostry nie chciałby być częściej puszczany w radiach/TV?
Posluchaj "Sam to nazwij".

Cytuj:
Współczuję. Z czym to ma jakiś związek? Z tym, że dałem jego piosenkę, którą lubię, czy co?
Jesli lubi sie piosenke x wykonawcy i propsuje sie go ponad wszystko ("Ja wiem, że boli banda gimbonautów próbujących robić z ostrych, eldoków, czy innych mesów bożków rapu" = w takim razie rozumiem, ze dge uwazasz poniekad jako bozka rapu po tym kawalku) to uwazam, ze ma sie szacunek do samego artysty za to co robi, kim jest etcetc. Co innego, gdybys powiedzial, ze ci sie tylko ten kawalek podoba.

Cytuj:
Nawet nie widzisz jak plujesz jadem. + nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Co ma plucie jadem do przekazu jakze to swietnej piosenki pale majki...

Cytuj:
Adam Ostrowski jest gwiazdą polskiego rapu. To jest fakt.
Jest gwiazda nie dzieki temu, ze dissuje innych, ze spiewa o pieniazkach i dziewczynach, tylko wybil sie dzieki swojej wytworni, swoim bitom, swoim pogladom, swoim tekstom. O wlasnie - bity Ostrego to cos wspanialego, glownie to powinno sie oceniac. Szczegolnie podobaja mi sie z MTJWB, ktore czesciowo robil sam, na skrzypcach (np 1001 karier).

A najbardziej mnie smieszy to, ze masz w powazaniu kawalki Ostrego nie widzac w nich przekazu, a samemu podoba ci sie prze ambitny kawalek gurala z grubych jointow 2. W tym miejscu to powinno sie skonczyc, bo tobie sie podoba x, mi y, gusta sa rozne, nie chce mi sie tego powtarzac Przeczytaj sobie moj 1 post o tym, ze dany wykonawca ma swoich sluchaczy ktorzy beda go bronic pomimo wszystkich potkniec czy wyzwisk na niego. "Zabij mnie – tylko na tyle stać cię? Mój głos i tak zostanie na taśmie. W tym państwie pełnym nienawiści rap po godzinach, i luz ponad wszystkim" - tym bym to wszystko podsumowal.
robek jest offline   Odpowiedz z Cytatem