Zobacz pojedynczy post
stary 08-05-2011, 22:00   #48
robek
Zupa Dromidorowa

robek's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero Pokaż post
Jasne. Podoba mi się Twoje zdanie. Zdziwi Cię pewnie, że się z nim zgadzam. Gurala lubię, ale jeśli przeczytałbyś moje wcześniejsze posty - Ostrego też.
Różnimy się tym, że ja u Ostrego widzę dużo wad. Jak m.in. :
- pisanie populistycznych tekstów (przykład: jacy to politycy są źli, podczas gdy nie ma on, ani żaden z nas pojęcia na czym polega ich praca),
- pozowanie na człowieka, którego nie stać na spodnie za 300zł (wtf?),
- "oddałbym jeden wers za wszystkie Magika" - tak, kvrwa na pewno by oddał. Wers dla poklasku fanów z gimbazy.
Nie podoba mi się robienie z jego osoby autorytetu moralnego, intelektualisty, bo on nie mówi nic odkrywczego. Nie nawinął niczego, co nie byłoby powiedziane wcześniej. Lubię jego muzykę, jarałem się nim dosyć długo i znam na pamięć jeszcze sporo z jego piosenek, ale żeby nazwać go artystą musiałbym chyba upaść na głowę. Ze trzy razy.
Ja nie mowie, ze nie ma wad. Zalezy tez kogo okreslasz artysta.

Cytuj:
Nie szukam przekazu u osiedlowych myślicieli hehe. Rapu słucham dla przyjemności. I Ty też tylko nie wiem, czy zdajesz sobie z tego sprawę. Gdyby ostry miał słabe bity - prawdopodobnie byś nie polubił.
Bym nie polubil.. jest jak jest, lubie go glownie za bity. Teraz ty sie pochwal czego sluchasz ;p
robek jest offline   Odpowiedz z Cytatem