Temat
: Inne
Eveis life
Zobacz pojedynczy post
10-05-2011, 16:46
#
18
Eveis
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2009
@Camperek
- Postaram się utrzymać taką opinie na temat tego tematu : )
@Siedmiodniowy
- Dzięki : ) Też sobie tego życzę ; P
@Fatal
- : DD
Ok. Ogólnie miałem dodawać już ssy z każdego huntu itp od TEJ chwili, ale znalazłem ssy z pewnego questu, z którym wiąże się fajna historyjka : )
Eveis
Blood Brothers Quest
Acha...
Action1
Action2
Action3
Czas na bossy i historyjkę : P
Boreth
Niestety tutaj padł jeden z blokerów przez kick ... Poczekaliśmy na niego aż odzyskał neta i ruszyliśmy dalej.
Lersatio
Z niego spadła nam Vampka
Marziel
Arthei
Czas na historyjke : ) Podczas bicia tego bossa obok mnie siedziało dwóch kumpli. ( Przyszli w połowie questu ) W jednej chwili otoczyły mnie wszystkie vampy oraz boss. Miałem chyba z 400 many. Czekam na najgorsze. Nagle wszedł we mnie hit 400~ -> Exura San -> 400~ -> Krzyk kumpla "MANA MANA KURWA" -> Smp -> Exura San -> Smp -> 700~ -> Exura san -> Smp -> Smp.
Wyszedłem z tego cało tylko dlatego, że Night pall przyspamował Mas Sany i bloker mogł zdjąć ze mnie bossa : )
Wymiana itemu na Addon ( Szczerze mówiąc dzisiaj zostawiłbym sobie ten item. Jest boooski ; P )
A tu już addony
Mam nadzieje, że się podobało : P Dziś wieczorem pójdę pohuncić to porobię jakieś fotki : D
Jeżeli ujrze choć jeden komentarz, to do następnego posta dorzuce bonus w postaci bossa z Zao : ) Sądze, że warto
Eveis
Wyślij prywatną wiadomość do Eveis
Znajdź posty użytkownika Eveis