Temat: Inne Eveis life
Zobacz pojedynczy post
stary 10-05-2011, 16:46   #18
Eveis
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 05 2009

Domyślny

@Camperek - Postaram się utrzymać taką opinie na temat tego tematu : )

@Siedmiodniowy - Dzięki : ) Też sobie tego życzę ; P

@Fatal - : DD

Ok. Ogólnie miałem dodawać już ssy z każdego huntu itp od TEJ chwili, ale znalazłem ssy z pewnego questu, z którym wiąże się fajna historyjka : )

Eveis

Blood Brothers Quest

Acha...

Action1

Action2

Action3

Czas na bossy i historyjkę : P

Boreth

Niestety tutaj padł jeden z blokerów przez kick ... Poczekaliśmy na niego aż odzyskał neta i ruszyliśmy dalej.

Lersatio

Z niego spadła nam Vampka

Marziel

Arthei

Czas na historyjke : ) Podczas bicia tego bossa obok mnie siedziało dwóch kumpli. ( Przyszli w połowie questu ) W jednej chwili otoczyły mnie wszystkie vampy oraz boss. Miałem chyba z 400 many. Czekam na najgorsze. Nagle wszedł we mnie hit 400~ -> Exura San -> 400~ -> Krzyk kumpla "MANA MANA KURWA" -> Smp -> Exura San -> Smp -> 700~ -> Exura san -> Smp -> Smp.

Wyszedłem z tego cało tylko dlatego, że Night pall przyspamował Mas Sany i bloker mogł zdjąć ze mnie bossa : )

Wymiana itemu na Addon ( Szczerze mówiąc dzisiaj zostawiłbym sobie ten item. Jest boooski ; P )

A tu już addony

Mam nadzieje, że się podobało : P Dziś wieczorem pójdę pohuncić to porobię jakieś fotki : D

Jeżeli ujrze choć jeden komentarz, to do następnego posta dorzuce bonus w postaci bossa z Zao : ) Sądze, że warto
Eveis jest offline   Odpowiedz z Cytatem