Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 16-05-2011, 22:12   #23040
Amadii
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Sulechów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fortt
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 300
Domyślny

Ahh, jak dawno mnie tu nie bylo... No ale trzeba potrollowac!

Wojtusiu ty moj razem z Adriankiem, widze nie masz czym cynic tylko owaleniem kolegi, ktoremu plakales, ze nie ma kto cie podexpic bo 150 edem nie dajesz rady na hyfyfy... Fajnie, ze teraz bedziesz mial pinionzki na bieganie na vengoth na utamie i na zmiane blesow, a moze zaczniesz jak burzuj robic runy na manasach ^^. Akurat mialem watpliwosci co do tego, czy mnie owalisz, wiec schowalem lociwo za co jestem wery hepi z siebie, bo dzieki temu nie przymieram glodem, a ta cena tych 3,5-4kk nie jest wcale duza za mozliwosc dowiedzenia sie czegos o znajomych, ktorym sie ufalo.

Wycofuje te porownanie do prostytutek, jednak zdecydowana wiekszosc z nich albo miala trudna sytuacje w domu, albo nie maja srodkow do zycia i wyksztalcenia i tylko to im zostalo. Ty po prostu okradles, bo twoja umiejetnosc gry zmusza cie do grania na oparach manasow i do placzu, gdy ci sie za hunt na vengoth na utamie nie zwroci

Sciemaxie, napisales mi ze to ty ich nakloniles do tego. Juz ci pisalem, co o tym mysle. Nie umiesz nic mi zrobic to wyslugujesz sie pacholatkami. No to by bylo na tyle.

Szkrin dla zasady.

Ostatnio edytowany przez Amadii - 16-05-2011 o 22:16.
Amadii jest offline   Odpowiedz z Cytatem