[quote=Luker's;2809206]Yoh... Gdy już myślę że sięgną dna[/quote[
To wtedy przychodzi dorosły Lukers, który pokazuje, że ciągle nie potrafi pisać w ojczystym języku!
Cytuj:
Kiedyś Yoh Zrobił mi dokładne sprawozdanie o moim koncie w lolu... "udowadniając że jest lepszy..."<ironia> Kolejnym pięknym zdarzeniem było udowadnianie że jestem low... A ostatnio to mi groził i wyzwał na 1v1 ale jakoś chyba się rozmyślił chodzi 3-4 przypominałem...
|
Nie chciałbym mieć za znajomego kogoś, kto każdy kawał brałby jako historię na faktach.
Cytuj:
Udowadniasz że nie masz życia prywatnego albo jest ono bardzo burzliwe i nie przyjemne...
|
Czym? Tym, że sobie wszedłem i czeknąłem jego staty, bo mi się nudziło?

DDD
Cytuj:
Pewnie co druga osoba u ciebie chce przywalić raz a porządnie , w sumie ja też z chęcią bym ci zęby połamał prawym podbródkowy oraz dobił kilkoma prostymi w okolice nosa kończąc na lewym sierpowym w skroń. Ale trener mi surowo zabrania używania siły chyba że w obronie własnej lub kogoś bliskiego.
Ale jak chcesz się odgryźć naprawdę to zapraszam do stolicy i pociśnij mi prosto w oczy...
|
Po tym poznaje się typowego mongoła - umiejętność komunikowania się jest żałosna, więc musi się bić :d