Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Litawor
|
Według mnie to po prostu żałosne szukanie wyborców przez żałosną partie, ktora już nigdy nie zasiądzie w rządzie. Rozwiązanie jako takie powinno być już wprowadzone w latach 90, homoseksualiste nie przekonasz, nie nawrócisz, więc bywa. Jednak na adopcję dzieci nie wyraziłbym zgody nigdy.
Cytuj:
Krytykowanie rządu i tuska jest już co najmniej wykroczeniem a może i przestępstwem więc uważajcie.
|
Nie zdziwiłbym się gdyby mnie zakuli w kajdanki. Toteż pragnę by słoneczko spojrzał na niektóre komentarze pod artykułami na wp.pl albo lepiej na interia.pl, nikt nie pozostawia na nim suchej nitki.
A imho jeżeli chodzi o sondażowanie nieoficjalne, popieram Janusza Korwina w kwesti absolutnego zabronieniu ich przeprowadzania przed wyborami. Nie mam zielonego pojęcia kto głosuję platforme. Jak żyję i czytam na youtube 80% społeczeństwa tej parti wręcz nienawidzi, a w sondażach zawsze zajmuję wysokie noty około 40%+. Niewiarygodne może i nie prawdziwe.
@up
Oni walczą przedewszystkim o takie rzeczy jak:
- dziedziczenie
- podział majątkowy
- prawa małżeńskie - np naliczanie zapomogi względem zarobków, wspólne naliczanie pitów obu i takie tam.
A poza wszystkim, Janusz Korwin o Euro :
http://www.youtube.com/watch?v=JHU_ZpWuRIQ