Zobacz pojedynczy post
stary 19-05-2011, 12:29   #1081
janek@
Użytkownik Forum

janek@'s Avatar

Data dołączenia: 22 03 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quezacoatl Pokaż post
Hahahaha. Uwielbiam ludzi krotkowzrocznych. Za czasow PiSu tez bys znalazl zame negatywne komentaze na ich temat na tych stronach. Myslisz ze kradnace PO, lub PiS odstawiajacy szopki religijne, sa dobrymi wyborami na rzad? Obie te partie sa gowno warte, ale to nie tylko dlatego ludzie pisza ze nie cierpia PO, tak jak pisali ze nie cierpia PiSu kilka lat temu. W polsce mamy typowe podejscie, rzad to debile i zlodzieje, i tyle, zawsze, ktokolwiek rzadzi, polska narzeka. Lubimy narzekac. Na wszystko na co sie da.
Czy ja napisałem, że jestem wyborcą PiS'u?
I po drugie, czy ty mieszkasz pod ziemia, że nie wiesz co się na półkach dzieje? Rozumiem światowa inflacja, ale żeby od razu jakieś plony nas w USA obchodziły... Jesteśmy exporterami i mamy wiele nieużytków rolnych, ale rząd woli zwalić winę na inflację, nie działać.

Z obiektywnego punktu widzenia PiS zachował się lepiej w stosunku do przestraszonego społeczeństwa niż pseudoliberalne PO. Pamietaj, ci pierwsi zrezygnowali i przeprowadzili nowe wybory, Tuskowa banda trwa do końca i męczy każego swoją "genialną" polityką zagraniczną + straszy PiS'em, bo PiS taki zły i w ogóle. ; (

Dla przykładu:

http://www.youtube.com/watch?v=rwQrNRls64A
http://www.youtube.com/watch?v=TWwFWGcJMZs&NR=1

"by żyło się lepiej..." - chyba tylko złodziejom i kretynom w tym sługusom usa i uni. : D

Oczywiście nie chce być stronniczy, ale PO zadłużyło nas na 330 mld zł, PiS na jakieś 100 z groszem chyba nawet mniej, a co wybudowaliśmy? Gierek miał dwa razy mniejsza kwotę, a obsypał kraj blokami i mieszkaniami, dzisiaj budują jedynie prywatni deweloperzy, w tym autostrady powstają w tempie 35 km / rocznie. Aha i poczekamy na wzrost cen ciepłej wody, prądu i ogrzewania centralnego oraz wszystkich tych dziedzin życia, które emitują CO2 - na prawdę jedynie kompletny kretyn mógłby się zgodzić na ograniczenia dla kraju, który jest wszem i wobec oparty na spalaniu paliw stałych. No ja już nie wspomne o utracie banku polskiego WBK BZ oraz ograniczenia zanurzenia statków do poartu w świnioujściu przez gazociąg na dnie bałtyku do około 15m.

Więc jak widzisz, mamy na prawdę na co narzekać, nasze pieniądze spuszczają z wodą nic sobie przy tym nie robiąc, aż się prosi o powrót komuny.

Ostatnio edytowany przez janek@ - 19-05-2011 o 12:51.
janek@ jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.