Zobacz pojedynczy post
stary 19-05-2011, 20:20   #1087
Hakuoh
Użytkownik Forum

Hakuoh's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Bełchatów/Reading
Wpisy bloga: 1

Stan: Niegrający
Imię: Eldryzif
Profesja: Rookstayer
Świat: Calmera
Poziom: 74
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez janek@ Pokaż post
Nie chodzi tylko o youtube, tylko o ogół społeczeństwa w internecie. Jeszcze raz napisze, zobacz na portalach typu wp, interia o2 ilu biednych ludzi dotknęło nieróbstwo rządu. No fakt to na pewno nie będzie całość społeczeństwa, bo połowie to najwyżej wisi, ale druga połowa ta bardziej moblina politycznie jest poruszona i to widać, drudzy to przestraszona PiS'em chołota.
Czytasz tylko komentarze artykułów dotyczących rządu i ich zaniedbań? Mam nadzieję, że zwracasz uwagę na artykuły o działaniach PiSu, bo tam również znajdziesz tą samą liczbę przeciwko tej parti. Teraz nie ma wiarygodnej partii jako, że każda rządziła i pokazała, co potrafi (lub też nie). Prosty powód skąd ta nienawiść. A taki Korwin-Mikke to nie ma żadnych szans, bo chłopina tylko potrafi dużo mówić, a czynów nie widziałem.

PiSu należy się bać i nie użyłbym określenia "hołota". No, chyba że ci pasuje, żeby stawiano pomniki w każdym mieście z dziurawego zresztą budżetu.

Cytuj:
Radze zapoznac sie, na jakim gronie przeprowadzane sa badania statystyczne. Zeby bylo prosciej - tak, wiekszosc sondazowni zazwyczaj przeprowadza swoje badania na grupie 1000 osob.
Jak już mówiłem dużo, dużo wcześniej nie ufam sondażom chociażby ze względu na bardzo małą liczbę ankietowanych i duże prawdopodobieństwo na błędne wyniki.

Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 19-05-2011 o 21:29. Powód: ort.
Hakuoh jest offline   Odpowiedz z Cytatem