Temat: Inne Eveis life
Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2011, 12:35   #35
Eveis
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 05 2009

Domyślny

@Fresko - Nie znosze Dli. Nie wiem czemu : P Nie miałem do nich nigdy szczęścia ; ( Ale dziś były wstępne konwersacje na temat Huntu na Drakenach w przyszłą sobotę ; P Zobaczymy co z tego wyjdzie : ))

@ZonaRomana - Uwierz mi, że nie jestem dobry z matmy haha : )) Na jakim osiedlu mieszkasz ?

@Siedmiodniowy - Ofc każdy ma prawo wyrazić swoją opinie na temat mojego tematu i ofc to szanuje : ) Ale, Ale chciałbym napisać parę słów na swoją obronę : P Jak każdy mam swoje życie prywatne i wiadomo, że raz mam więcej czasu na grę, a drugi raz poprostu tego czasu się nie ma. Jestem w trakcie poprawiania swoich ocen. Zdarzyły się też dłuższe wyjścia z kumplami, więc nie zawsze mam czas na zrobienie, dajmy na to 10 ssów, obrobienie ich, opisanie i wstawienie, ale robie co w mojej mocy : )

@Konin - Ja mieszkam na staraku : )) Kiedyś możemy się zgadać z ŻonąRomana i wyskoczyć gdzieś : D

Eveis

Jak już pisałem wcześniej miałem zamiar zrobić Ice Island Quest ( Mines ) Na poczatku były problemy ze zdobyciem dwóch Fish Finow, ale w końcu zalogowała się moja kumpela i mnie poratowała : ) <Macha do Ani>

Ice Island Quest ( Mines )

Misja pierwsza

Pierwsza misja polegała na rozbiciu zamarzających dziur w lodzie, po to, aby Chaokye nie wykorzystały ich do zaatakowania Svargrond.

Misja druga

Pewna szamanka zaniepokojona jest obozem łowców, którzy polują na zwierzęta.
Musiałem udać się na Tiqande w celu napełnienia dzbanka termitami.

Później musiałem popłynąć na Tyrsung i wypuścić termity na statek łowców.
Chyba każdy wie po co : )

Misja trzecia

Moim zadaniem było pomalowanie 3 młodych fok zieloną farbą,
żeby łowcy nie skusili się na ich skóry, co ocali im życie.

Misja czwarta

Misja polegała na tym, aby zebrać składniki na miksturę, którą szamanka ma zamiar przygotowacć
dla wojowników, żeby mieli więcej siły do zwalczania różnych przeciwności.

Misja piąta

Siflind - szamanka odesłała mnie do Nilsora - opiekuna psów. Okazuje się, że Psy Nilsora zaczęły chorować.
Druidzi z Carlin polecili mu lekarstwo. Niestety składniki są bardzo rzadkie.

Pierwszy składnik to Piece of Cactus - kawałek kaktusa "Wielbiciela Słońca".

Musiałem kupić nóż kuchenny i uciąć kawałek kaktusa.

Drugi składnik to Hydra Tongue - roślina "Język Hydry"

Można ją kupić u Npc Rose w Venore za 100 gp. ( Tak na ssie pisze, że za 50, ale później ona zmienia zdanie i sella jednak za 100 gp ; DD

Trzeci składnik to Nilsor's Waterskin - bukłak z wodą z gejzerów z Okolnir

Musiałem go u niego kupic za 25gp : P I póżniej napełnić wodą z gejzerów

Czwarty składnik to Fine Sulphur - czysta siarka

Czystą siarkę można zdobyć było z nie aktywnego lavahole. A taki znajduje się miedzy Thais, a Fibulą

Piąty składnik to Purple Kiss Blossom - kwiat "Fioletowego Pocałunku"

Musiałem po niego udać się na Tiqande : P

Szósty składnik to Mushroom Spores - zarodniki muchomora

Znajdował się bardzo blisko poprzedniego składnika

Ostatni składnik Frostbite Herb - mroźne ziele

Znajdował sie na Ice golemach niedaleko miasta.

Po wykonaniu tej misji można już pływać na Grimlund - wyspe z Chakoyami

Misja szósta

Hjaern wysłał mnie do Helheim. Chciał dowiedzieć się co zamieszkuje tą wyspę i co się na niej znajduje.

Dojście do celu nie sprawiło mi większych problemów.

Braindeath

I to po co tu przyszedlem

Misja siódma

Moim zadaniem była podróż do obozu Krimhorn ( barby ; P ) I oderanie raportu od szpiega.

Jakieś zabawy z Mas sanem

Krysztal:

Od tej pory mogę wchodzić do kopalni : ) Jeślii znajdzie się jakiś mały team czy cuś, to zrobię full Norsemana : P

Ssów z huntu na Mines możecie spodziewać się na dniach. Wtedy, kiedy zadzwonie do mojego kumpla i opierd... go, żeby grał : P

Ostatnio edytowany przez Eveis - 22-05-2011 o 14:24.
Eveis jest offline   Odpowiedz z Cytatem