Zobacz pojedynczy post
stary 26-05-2011, 13:51   #16014
oleyy92
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 05 2011
Lokacja: Wkz

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: brak
Świat: Astera
Poziom: 66
Skille: 72/64
Poziom mag.: 5
oleyy92 ma numer GG 8894846
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mefju99 Pokaż post
Wydaje mi sie, ze takim 44 drutem na faccu nie ma za duzo fajnych miejsc do expa. ale jesli mialbym juz wybrac to bylyby to moim zdaniem :
- Dragon lair Venore ( exp rzedu 40k/h a kasa zalezy od szczescia, jesli nie spadnie zaden itemek typu woi to raczej waste)
- Kopalnie guardow w Kazordoon ( exp tez kolo 35-40k/h, ale kasa za potki i ewentualnie runki zwroci sie na pewno, a przy lekkim farcie mozna ladnie zarobic. )
- No i ostatnie dosc fajne miejsce to DC - Dark Catedral ( exp rowniez od 30-40k/h, ale only poziomy od -2, no chyba ze chcesz bic scierwa po 50 expa. Co do tej miejscowki sa 2 male minusy. Pierwszy to gs, ktorego trzeba umiejetnie ominac, ale obczaj se mapke gdzie sie respi i luzem go ominiesz. Drugim minusem juz na samym expie jest to, ze potwory tam wystepuja w grupkach nieraz po 6-8. Łatwo policzyc, ze combo od tych potworow dla takiego 44 druta bez utamy moze sie skonczyc dedem. Dodaj jeszcze do tego waskie przejscia. Ogolnie leci tu sama kasa, ale jest jej sporo, wiec mysle, ze powinno sie zwrocic.

Podsumowywujac przejdz sie na kazde expowiska i przeanalizuj, gdzie ci bedzie lepiej. Ja do wastowania wybralbym dragon lair w venore a do zbierania kasy mintwalin, ktorego nie wymienilem, bo zakladam ze nie masz zrobionego postmana. Jesli masz to dziennie po 50-100k robisz. Mam nadzieje, ze pomoglem. Cya

Niestety nie zgodze sie 45 druidem nie daje rady na d land i cofka dzienna po 20-30k ;/ ma ktos moze inne propozycje?
oleyy92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem