Zobacz pojedynczy post
stary 29-05-2011, 23:04   #1148
ponczus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
Domyślny

Cytuj:
Przypominam, ze to nie "zyd zombie" ustanowil to prawo, lecz wprowadza je ksiega kaplanska (innymi slowy - trzecia mojzeszowa), ktora zostala napisana duuuzo wiecej niz 2000 lat temu.
Nie piszemy o tym kto ustanowił prawo. Piszemy o wpływie kultury KK na rozwój Europy, a to niestety było odgórnie podjęte decyzje przez poszczególne sobory, najpierw o rzeczach które nowa religia przejmuje ze starych, później o ilości osób boskich aż w końcu do celibatu, który został podjęty ze strachu przed stratą majątku. Po prostu, decyzje, decyzje, decyzje i niby dlaczego akurat takie? Wszystko co wiemy o żydzie zombie to tylko historie spisane, bądź też nie, przez jego uczniów i to historie dokładnie wyselekcjonowane w dość długi czas po domniemanej śmierci tego proroka/mesjasza.

Cytuj:
Skoro "niestety" - to czemu nie dokonasz apostazji? Dobry wjazd na chrzescijanstwo nie jest zly, ale jak mielibysmy sie z tej calej "szopki" wypisac, to juz brak jaj, bo co powie babcia i rodzice?
A czemu zakładasz że nie dokonałem? Akt apostazji nie przekreśla sakramentów już odbytych a chrztu nie mogłem nie odbyć. Tak tak, zaświadczenie o apostazji przedstawiasz właśnie na akcie chrztu mój drogi, bo tam zapisuje to (na marginesie!!!) ksiądz. I nie, nie ma tak różowo. Niby wszystko takie proste, a myślałeś może co robi z twoimi danymi później KK? Jako apostata nie masz prawa ich przeglądać, natomiast KK ma prawo je przetwarzać. Pomyślałeś kiedyś o tym? KK nie jest objęty prawem o przetwarzaniu danych osobowych, a jednak robi to non stop.