Zobacz pojedynczy post
stary 30-05-2011, 09:25   #1152
janek@
Użytkownik Forum

janek@'s Avatar

Data dołączenia: 22 03 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashlon Pokaż post
http://www.youtube.com/watch?v=N1bgC...rec_grec_index

Jednak nawet w Parlamencie Europejskim sa ludzie, ktorzy mysla normalnie.

W najnowszym numerze Uwazam Rze jest takze ciekawy artykul o ociepleniach i zlodowaceniach klimatu, str. 90
Cieszy mnie to.
Wkońcu ktoś im powiedział prosto w oczy, co o tym wszystkim sądzi. Czesi potrafią, "polacy" zawsze muszą być wazeliniarzami.

Cytuj:
Te nic nie znaczące cyrki w okół mojej osoby były de facto włączeniem mnie do pewnego stylu, tradycji sposobu myślenia zanim jeszcze zacząłem zwracać uwagę na cokolwiek poza grzechotkami Chrzest to jest bodajże najważniejszy sakrament, a nie masz wyboru czy przyjąć go świadomie, z pełnymi zyskami i konsekwencjami.
Spojrz na to tak, dobrze że nie zostałeś Muzułmaninem - którego defakto karają śmiercią za odejście, Żydem (wybaczcie moje ubogie słownictwo) czy Hinduistą. Żyłbyś w jeszcze lepszych cyrkach niż teraz gdy każdy ma na Ciebie olane, że nie wierzysz w ani jedno słowo z Biblii. Można się kłocić i szydzić z Chrześcijaństwa, ale tak na dobrą sprawę to tylko trend tych, którzy nie chcą chodzić do koscioła w niedziele, są rzeczy które wręcz wymagają potepienia, a ludzie zajmują się religią, która najmniej ogranicza swobody wśród wyznawców - pomijam wers o homoseksualistach, wiadomo gdy tyle słowa spisano to każdy mógł dorzucić coś od siebie... Już nie będe się wypowiadał o komentarzach (na różnych portalach) dotyczących postawienia Chrystusowego pomnika, bo były conajmniej nieprzyzwoite, ktoś sobie stawia to niech ma i kij innemu do tego, że robi to na swój koszt i aż mnie krew zalała że ktoś mógł nazwać ich ciemnogrodem, zacofańcami czy jeszcze innymi gorszymi przymiotnikami włascicieli określać. I tyle jeżeli chodzi o samą religie, bo gdy spojrzeć na KK to nie wiem czy ten powinien jeszcze istnieć, gdy tak bardzo wzrosła świadomość społeczna w kwestii tej religii, mam na myśli zepsucie tych księży, którzy zostali nimi tlyko po to by mieć prace.

Ostatnio edytowany przez janek@ - 30-05-2011 o 09:51.
janek@ jest offline   Odpowiedz z Cytatem