klimat tibijski
Witam, chciałbym na początku zaznaczyć że przygodę z tibią rozpocząłem parę lat temu, tyle, że przestałem grać z różnych powodów. Od kilku/kilkunastu dni gram sobie wieczorami dla frajdy, ale to co się teraz dzieje w tej grze to paranoja. Ostatnio miałem taki przypadek, że w jednej z jaskiń łaził bot, od razu było widać... ta sama ścieżka, te same ruchy, brak reakcji na słowa, bloki itd. Od razu złożyłem report było to 25 maja. Wczoraj wieczorem poszedłem do tej samej jaskini i co widzę...? no nie zgadniecie ... ten sam gracz, ten sam bot, ta sama sytuacja. Oczywiście poleciał następny report ponieważ moje wkur...nie sięgnęło zenitu. Minął tydzień a ten bot jak łaził tak łazi. No ja w tym wypadku mam tylko i wyłącznie pretensje do supportu bo ile można czekać. Nie dziwi mnie to że tego tibijskiego klimatu nie ma, skoro na światach roi się od botów to tego klimatu nie ma i nie będzie. A ja czekam tydzień żeby dali oczywistego bana człowiekowi który psuje grę.
Chciałbym też zaznaczyć jak wielkie było moje zdziwienie jak na tym forum dość nie dawno z tego co pamiętam (mogę się mylić) były dawane porady "kim grać żeby było mi dobrze bocic" no to do kogo można mieć pretensje?
pozdrawiam.
|