Zobacz pojedynczy post
stary 01-06-2011, 13:38   #16020
dareN
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 06 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mefju99 Pokaż post
Dobra Daren ja ci cos napisze, bo rzeczywiscie malo ludzi tu cos doradza. Ok to tak. Z doswiadczenia wiem, ze takim 61 palkiem nie ma wielkiego pola do popisu, jesli chodzi o expowiska.Wiadomo, ze mozesz sobie poklepac dragony na yalahar albo w Edron, ale to bardzo nudne i max po tygodniu ci sie znudzi. Wiec proponuje ci 4 wyjscia :
1. Zrobienie questu na dostep do Helheim ( bardzo fajna miejscowka z bonebastami i elder beholderami. Exp waha sie tu od 85-100+k/h. Loot jest sredni, ale jesli sie ma farta to moze ci wypasc ,np. beholder helmet. Warto ze soba zabrac softy, fooda (nic tu nie wypada) i obsidian knife. Osobiscie expilem tutaj od okolo 65 levla, ale na poczatku nie schodzilem na najnizsze 2 poziomy, dopiero na 75 zaczalem. Teraz mozesz expic na slabszych poziomach, bijac crypty, mumie ( do 80 gp z jednej a lata ich tam w chu*), ghoule i pojedyncze bonebasty.
2. Big Barbarian Camp ( moim zdanie polaczenie dobrego expa z zajebi*** kasa, ktora przyda ci sie na wyzszym levlu. Na 60 levlu i z takimi skilami na luzach wyrobisz. Jakie potwory tam biegaja chyba nie musze wymieniac. Tak jak poprzednio najlepiej miec ze soba softy. Exp to przewaznie 50-60k/h. Loot nawet do 10k/h. Takze mysle, ze sie oplaca.
3. Po prostu zwykle taski ( expisz, a przy okazji dostajesz punkty, kase i nawet expa. Potem sie to przydaje. Mozesz ,np. wziac misje na 4k necromancerow albo 200 mutanted ratow. To drugie jest fenomenalnym rozwiazaniem, bo zabicie 200 m. ratow zajmuje 1-2 h. Potem dostajesz tylko bossa, a z niego leci przewaznie knight arm, itp.
4. Bog raidery na Edron ( exp 60-80k/h i loot zalezy od szczescia. Moze spasc 5 rodow i 2 pall army w 1 h a moze nie spasc nic przez 3 h. Jednak mysle, ze bogi sa bardzo nudne, chociaz nie zawsze

No to mysle, ze ci chociaz troche pomoglem. Pozdro
Pomogłeś tylko jeszcze co musze wykonać na ten helheim Barbarian test zrobiony.
Gdzie iść po te taski dostać misje?
I na Big Barbarian jak tam sie dostać nie wiem nie grałem jeszcze na tych terenach.

Ostatnio edytowany przez dareN - 01-06-2011 o 14:03.
dareN jest offline   Odpowiedz z Cytatem