JuniorRookstayer. Życie Na każdym serwie są Rookstayerzy, zawsze znajdzie się, ten który lubi trapować, również tacy, którzy chcą zabijać. Są także inni, którzy pomagają i trapują zarazem, w zalezności od ich "chcenia". Ponad to 100 innych odmian. Życie, po prostu. I różni ludzie, jak to w życiu bywa.
Następnym razem jeżeli zostaniesz zastany w podobnej sytuacji w "chain armor quest" (nie jak piszesz "bear quest"), skorzystaj z kratki awaryjnej, gdzie są 4 spidery. Proste i skuteczne o ile pomocnik trapera nie zarzuca jej masą śmieci.
Nie zgadzam się z tym, że Rookstayerzy nie pomagają. Proponowałbym użyć sformułowania "niektórzy". Nie należy szufladkować ludzi i wrzucać ich do jednego wora tylko dlatego, że samemu się nadziało na złą sytuację.
Poza tym widzę, że ten "zabójca" mieszka niedaleko ode mnie ^^ A taka bestia, no proszę

Oczywiście spoczko.
PS. Może to nie miejsce i temat, lecz chciałbym oznajmić wszem i wobec, że nadal nie jestem w stanie w to uwierzyć: "Premium Account Your premium time expires at Jun 11 2012, 22:19:39 CEST." Okazało się, że roczny czas premium, który Cip losował pośród uczestników logujących się do gry przypadł m.in. mnie. Wchodząc dziś i logując się zobaczyłem tylko skrawek informacji jakiejś (nałóg zbyt szybkiego wciskania klawisza ENTER), lecz intuicyjnie pobiegłem na mostek na Pacc area w Rooku...przechodząc go bez problemu

Nie wiem jak to się stało, ale staram się dojść do siebie. A wiem tylko tyle, że codzień gram i coś tam im naskrobałem na forum tibia.com pod tym ich tematem odnośnie losowania. Dobra, to tyle