Zobacz pojedynczy post
stary 23-06-2011, 20:35   #1
Evermin
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 06 2011

Domyślny Druid - Jak zaradzić waste? [PACC]

Witam, posiadam Elder Druid'a lv.42 ( Evermir, mały błąd podczas tworzenia konta ;D ). Expie nim na małpach bądź w Cyclopolis. Po wyczerpaniu się runek i potionów, wychodząc z małp mam ok. 15k w plecy ;/ Wcześniej cały czas expiłem na małpach i zabierałem ze sobą 300-400 Icicle Runes ( 9-12k ), 100 Avalanche Runes ( 4,5k ) i 100 Mana Potions ( 5k ). Głównie atakowałem z runek, mało z Exori. Dzisiaj aby zmniejszyć waste postanowiłem iść do Cyclopolis zabierając ze sobą tylko 200 Mana Potionów ( 10k ) i atakowałem tylko z Rod'a i Exori (użyłem pare Icicle na zabicie DL'a i Dragów, byłem tam tylko, aby pozwiedzać więc może nie idąc tam trochę bym jeszcze zaoszczędził ). Kiedy potki się skończyły byłem ok. 7,5k w plecy. Co prawda zmniejszyłem waste, doświadczenia zdobyłem trochę więcej na godzinę niż na małpach, ale wydaje mi się że to i tak dość spora strata ;/ Co zrobić aby dalej całkiem szybko expić ( 50-70k dośw. na h. ) i zacząć coś w końcu zarabiać?

Ostatnio edytowany przez Evermin - 23-06-2011 o 20:38.
Evermin jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.