Cytuj:
No widzisz, a ja przy normalnym pingu, jaki zazwyczaj mam (40-50) jestem w staine zgarnąć 90% last hitów zakładając, że nie jestem zepchnięty pod swoją wieżę i harasowany jak szalony........
|
Cytuj:
Nie podoba mi się ten pomysł, co jeśli po równo mam znajomych w obu platformach? Z jednej strony, nie chcę być skazany tylko na ruskich, ukraińców czy skandynawów, a z drugiej strony, nie chcę, żeby w 90% moich meczów byli tylko Niemcy, Francuzi i Hiszpanie...
|
Hahahahaha... Karma.
A mi platformy nie podziela. Dziwne nie?
Cytuj:
Mi też się to nie podoba :/ Wgl to samemu się będzie wybierało którą stronę bierzemy czy nam to przydziela automatycznie po ip czy czymś :/ Imo nie chce być tylko z polakami (największy flejm) i z ruskami (nap*erdala taki tymi znaczkami i się wogóle nie dogadasz) Ale sami niemcy i hiszpanie to też źle :/
|
Przenies sie na West, i powiedz kumplom zeby tez sie przeniesli?
Co do grania z blokiem wschodnim, wlasnie po to zostalem na US zeby nie musiec tylu polaczkow w meczach ogladac. Choc na US serv masz taki mix wszystkiego, i US/Canada/Mexico, ale tez Koreanczycy, Brazyle, i wiele europejczykow wszelkiej masci.
Cytuj:
Mogli przewidzieć, że gra zacznie się rozrastać i trzeba będzie zainwestować w nowe serwery.
|
Koszyczku, wiesz czemu Tibia ma tyle swiatow? Bo bardzo ciezko jest zrobic software taki ktory dalby rade uciagnac az tyle klientow. To samo w LoLu, a gadanie o wiecej serwerow jest pomylone, bo to nie w tym problem. Ten podziaj jest jak najbardziej srednim pomyslem, ale jest jedynym dobrym rozwiazaniem tego problemu w dziale EU.